Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ostrov ako z hororu: Kým rodičia boli v práci, dedinčania hromadne znásilňovali dievča (15)

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BANGKOK - Nemenovaná dievčina tvrdí, že v roku 2016 ju počas ôsmich mesiacov sexuálne zneužívalo až 40 mužov. Využili to, že jej rodičia pracovali v noci a neboli doma. Najprv s tým začal jeden obyvateľ dediny na malom thajskom ostrove, potom sa k nemu pridali aj ďalší. Vtrhli k nim do domu, dievča odvliekli, nadrogovali a hromadne znásilňovali.

Spoveď Poľky (26), ktorú brutálne znásilnili v Taliansku: Dvadsať minút najhoršieho pekla

Obvinenia tínedžerky šokovali obec na ostrove Ban Koh Raed v zálive Phang Nga na juhozápade Thajska, ktorá má menej ako 100 obyvateľov. Útoky sa mali začať v máji minulého roka, keď muž prenikol do rodinného domu a znásilnil obeť, ktorá mala vtedy iba 14 rokov.

Jej matka a otec pracujú ako zberači kaučuku a od polnoci do úsvitu nechávali svoje deti samotné, o čom spomínaný muž vedel. O niekoľko nocí neskôr sa vrátil aj v spoločnosti druhého útočníka a dievčinu mali spoločne opäť znásilniť. V nasledujúcich mesiacoch sa ataky stupňovali. Viacerí násilníci dievča z domu odvliekli, omráčili a sexuálne zneužili.

Podľa denníka The National thajská polícia informovala, že obeť identifikovala 11 útočníkov. "Miestni obyvatelia sú pripravení spolupracovať s políciou," uviedol pre Malaysian Digest vládny činiteľ Yuttanakorn Juanjenkij. Dodal však, že treba myslieť aj na deti v dedine, ktorú prežívajú práve veľmi stresujúce chvíle. Tvrdenia dievčaťa totiž znamenajú, že mnohí otcovia môžu patriť medzi podozrivých.

Dedina však nemala veľké porozumenie pre obeť a spolu s rodinou musela odísť z domova, pretože sa na ostrove necítila bezpečne po vyhrážkach ostatných obyvateľov.

Viac o téme: OstrovZnásilnenieObyvatelia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu