Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Talianske Rimini sa stáva postrachom pre turistky: Ďalší sexuálny útok na pláži!

(Zdroj: SITA / AP)

RIMINI - Znásilnená Polka a jej dobitý priateľ nie sú jedinými obeťami štvorice neznámych násilníkov. Objavili sa nové informácie o ich ďalších útokoch. Odohrali sa na tej istej pláži. Talianske Rimini sa takto určite nechcelo presláviť.

Po útoku na poľský pár na dovolenke v Taliansku vyplávali na povrch nové informácie. Štvorica násilníkov, ktorá je pravdepodobne zodpovedná za znásilnenie, sa činila už dávno. Podľa talianskej agentúry Ansa totiž štvorica útočila už 12. augusta na pláži Miramare. Vtedy mali napadnúť dvojicu Talianov z mesta Varese a vyhrážať sa im rozbitou sklenenou fľašou.

Najprv chceli od nich peniaze, ale neskôr fyzicky napadli aj ženu. Začali ju obchytkávať na intímnych miestach. Keby sa žena nebránila, ktovie, ako by to dopadlo. Nakoniec utiekla.

A to nie je všetko. Minulý rok mal 19-ročný Švajčiar bosnianskeho pôvodu znásilniť 17-ročnú Britku po tom, čo s ňou chcel sledovať pozorovanie padajúcich hviezd. Mladíkov právnik Piergiorgio Tiraferri však tvrdí, že dievča so sexom súhlasilo - prípad si vymyslelo, pretože ju mrzelo, že sa dopustila nevery. 

Iba pred pár dňami štvoria útočníkov znásilnila 26-ročnú Polku a zbila jej priateľa. Ten opísal udalosť, ktorú by nechcel zažiť asi nikto.

Páchatelia zatiaľ unikajú

Talianska agentúra ANSA informovala, že štyria páchatelia by mohli pochádzať z oblasti Maghrebu, ktorú obývajú najmä Arabi a Berberi a do ktorej sa radia Maroko, Západná Sahara, Alžírsko, Tunisko, Líbya a Mauretánia. Obete opísali útočníkov ako snedých, no nie černochov.

Viac o téme: ZnásilnenieTalianskoRimini
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu