Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Horor na dovolenke v známom talianskom letovisku: Ženu (26) znásilnili pred očami jej manžela!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA / AP)

RIMINI - Dovolenka, na ktorú len tak nezabudnú. Dvaja poľskí turisti sa kvôli sobotňajšiemu zážitku asi na pláže obľúbenej talianskej letnej destinácie Rimini len tak nevrátia.

Dvadsaťšesťročný Poliak sa totiž musel bezmocne prizerať, ako jeho rovnako starú partnerku viackrát znásilnila skupina štyroch mužov, uvádzajú talianske médiá. Muža následne udierali do hlavy, dvojicu okradli a nechali napospas osudu. Polícia útok nazvala „brutálnym a beštiálnym".

Udalosť sa stala v sobotu ráno na odľahlej časti pláže známeho letoviska. Skrvavení a dobití Poliaci skončili hospitalizovaní v nemocnici potom, čo na nich natrafil náhodný okoloidúci. Podľa posledných informácií talianski strážcovia zákona po štyroch útočníkoch intnenzívne pátrajú.

Horor na dovolenke v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA / AP)

Talianska agentúra ANSA informovala, že štyria páchatelia by mohli pochádzať z oblasti Maghrebu, ktorú obývajú najmä Arabi a Berberi a do ktorej sa radia Maroko, Západná Sahara, Alžírsko, Tunisko, Líbya a Mauretánia. Obete opísali útočníkov ako snedých, no nie černochov.

Ako uvádza portál Daily Mail, nejde o prvý prípad sexuálneho útoku v tejto časti pláže. Minulý rok mal 19-ročný Švajčiar bosnianskeho pôvodu znásilniť 17-ročnú Britku po tom, čo s ňou chcel sledovať pozorovanie padajúcich hviezd. Mladíkov právnik Piergiorgio Tiraferri však tvrdí, že dievča so sexom súhlasilo - prípad si vymyslelo, pretože ju mrzelo, že sa dopustila nevery. 

Viac o téme: ZnásilnenieRimini
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu