Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Horor po sexfestivale v Británii: V lese našli telo mŕtveho muža a bezvládnu ženu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkstock.com)

LONDÝN - Anglickí záchranári boli dnes ráno okolo šiestej hodiny privolaní na miesto, kde sa cez víkend konal sexuálny festival. V lese v Tunbridge Wells našli päťdesiatnika, ktorému už nedokázali pomôcť a ženu v bezvedomí, ktorú vrtuľníkom prepravili do nemocnice. Polícia už začala vyšetrovať okolnosti mužovej smrti.

Po 10 rokoch manželstva našla žena strašnú vec: Pozrela mužovi do mobilu a zrútil sa jej svet

Flamefest sa síce skončil už v nedeľu, no na mieste jeho konania objavila polícia a záchranné zložky telo päťdesiatnika. Na snahy o oživenie nereagoval a bol prehlásený za mŕtveho. Príčina jeho smrti je zatiaľ zahalená rúškom tajomstva. Žene v bezvedomí bola poskytnutá lekárska starostlivosť a letecky ju previezli do nemocnice na ďalšie ošetrenie. Informoval portál Mirror.

Flamefest sľuboval svojim návštevníkom, že im umožní preskúmať bolesť, zažiť potešenie a naplniť svoje fantázie. Je určený pre ľudí so záľubou v bondáži či sado-masochistických hrách, ktoré sa konajú na voľnom priestranstve v rámci spojenia s prírodou.

Samozrejme nesmie chýbať ani živá hudba, filmové premietania, rôzne dielne, vystúpenia hltačov mečov, kurzy jogy a umenia, ale aj ihrisko pre dospelých či kaďa s horúcou vodou. K dispozícii je vonkajší žalár určený na hry s fetišistickými zariadeniami, ktorý je kontrolovaný asistentmi.

Zvyčajne sa na Flameste zúčastňuje okolo 200 hostí, pričom vstupenka stojí 600 libier (cca 650 eur).

Viac o téme: FestivalSexSmrťMŕtvolaTunbridge Wells
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu