Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

VIDEO Muž sa hral s mobilom počas jazdy na skútri: Zrazu sa otvorila zem a...

Stačil okamih a cesta sa prepadla Zobraziť galériu (2)
Stačil okamih a cesta sa prepadla (Zdroj: YouTube)

PEKING - Nevenovať sa šoférovaniu naplno, môže mať katastrofálne následky. Nebezpečenstvo v podobe mobilných telefónov používaných za volantom rieši snáď každá krajina. V tomto šokujúcom prípade ale vznikol úplne iný problém. Na záberoch videa je zachytený moment, v ktorom sa z ničoho nič vytvorí na ceste obrovská jama. Chvíľku nato sa v nej stratí skúter aj spolu s vodičom.

FOTO Vodič v Košiciach zažil nočnú moru: Zrazu sa prepadla cesta, s autom vletel do maxikrát

Zábery, ktoré zverejnila čínska televízia, sú šokujúce. Pokojná ulica sa v priebehu chvíľky zmenila na nepoznanie. Na ceste vznikla z ničoho nič obrovská jama, zaberajúca celý jeden smer. To ale nie je všetko. Nebezpečenstvo, ktoré vzniklo, sa vypomstilo nepozornému šoférovi.

VIDEO Muž sa hral
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Vodič skútru, smerujúci k vytvorenej jame, vôbec nezareagoval a pokračoval v ceste akoby nič. O pár sekúnd sa stratil aj spolu so skútrom v obrovskom otvore. Vodič sa pravdepodobne nevenoval vedeniu vozidla dostatočne, hral sa s telefónom a preto nedokázal zareagovať. Spamätal sa, no neskoro. Šofér mal naozaj veľké šťastie. Hrozivý pád sa pre neho skončil dobre a je v poriadku. 

Viac o téme: CestaMotorkárJamaČína
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu