Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Neuveriteľné zúfalstvo rodičov: Sedemročný Julian na FOTO zmizol po útoku v Barcelone

Julian Cadman (7) Zobraziť galériu (3)
Julian Cadman (7) (Zdroj: Facebook)

BARCELONA – Teroristický útok v hlavnom meste Katalánska zasiahol celý svet. Pri nešťastí vyhasli nevinné životy a množstvo ľudí utrpelo zranenia. Jednou z nich je aj matka, ktorej rodina zúfalo prosí verejnosť o pomoc pri hľadaní ich sedemročného chlapca. Ten bol od svojej mamičky oddelený a odvtedy ho niet.

Rodina sedemročného chlapca Juliana Cadmana zúfalo prosí o pomoc. Chlapček sa so svojou mamičkou nachádzal v osudný štvrtok v Barcelone na mieste, kde sa odohral ohavný teroristický čin. Julianova matka utrpela zranenia a bola prevezená do nemocnice. Čo je ale najhoršie, bola oddelená od svojho malého synčeka. Rodina sa odvtedy snaží cez sociálne siete chlapca nájsť.

Pravdepodobne posledný záber chlapca pred tým, ako zmizol
Zobraziť galériu (3)
Pravdepodobne posledný záber chlapca pred tým, ako zmizol  (Zdroj: Twitter/Samantha Rice )

Chlapcov otec Andrew Cadman sa vyjadril, že bol so svojou manželkou a svojim synom v kontakte len pár hodín pred tragédiou. Andrew sa rozhodol okamžite odletieť do Barcelony, aby sám hľadal svojho strateného syna. Ostatní členovia rodiny nezaháľajú a Julianovu fotku zverejnili na sociálnych sieťach s prosbou o pomoc, pri hľadaní malého chlapca.

Neuveriteľné zúfalstvo rodičov: Sedemročný
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Julianov bratranec George Cadman napísal na sociálnu sieť prosebné slová plné strachu a zúfalstva. "Môj bratranec Julian Alessandro Cadman zmizol. Prosím zdieľajte. Našli sme jeho matku Jom a je vo vážnom stave, našťastie stabilizovaná a v nemocnici." Ďalej vysvetlil ako ku tejto situácii došlo a poprosil každého, kto žije alebo má známeho či rodinu v Barcelone, aby zdieľal jeho príspevok. 

Viac o téme: TerorizmusBarcelona
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu