Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Brutálna vražda otriasla Českom: Babička (†55), matka (†29) a dvojročné dieťa obeťami masakru

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: tn.nova.cz)

LÁZNE BĚLOHRAD - Otrasný pohľad sa naskytol bratovi 29 – ročnej ženy. Po tom, ako sa vybral na návštevu, prežil šok. V dome našiel zavraždenú matku, sestru a dvojročného synovca. Podozrivým z ohavného činu je partner mŕtvej ženy. Na mieste zasahujú kriminalisti, ktorí od skorého nedeľného rána vykonávajú potrebné úkony.

Českým mestom Lázne Bělohrad otriasla tragická udalosť. V rodinnom dome v osade Prostřední Nová Ves sa odohrala dráma. Nedeľná návšteva sa pre syna a brata v priebehu krátkej chvíle zmenila na najsmutnejší deň v živote. Po tom, ako vkročil do domu, našiel tam ležať tri mŕtve telá a partnera svojej sestry. Okamžite privolal políciu, ktorá z vraždy matky, sestry a dvojročného synovca upodozrieva 29 – ročného muža, partnera zavraždenej sestry.

Brutálna vražda otriasla Českom:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: tn.nova.cz)

Partner sa mal podľa informácií televízie Nova správať veľmi zvláštne. Privolaná polícia okamžite podozrivého muža zadržala a odviezla na výsluch. Je pravdepodobné, že dvojročný chlapec, matka (29) a babička (55) nemali šancu vyčíňanie brutálneho vraha prežiť.

Brutálna vražda otriasla Českom:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: tn.nova.cz)

Na mieste od rána zasahovalo veľké množstvo kriminalistov, ktorí miesto činu prehľadávali a zaisťovali všetky dostupné dôkazy. Tragédiu potvrdila aj policajná hovorkyňa Iva Kormošová, ktorá uviedla, že polícia prijala oznámenie o náleze troch mŕtvych tiel ráno po 7.00 hodine. "Na mieste sme zadržali 29 – ročného muža. Udalosť nám oznámil brat mladšej ženy, ktorý sa vrátil domov po nočnej službe," doplnila. 

Viac o téme: VraždaČR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu