Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Žena sa odhodlala k nepochopiteľnému činu: Klamala, že je doktorka a predstierala synovu rakovinu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

CINCINNATI - V Spojených štátoch obvinili ženu, ktorá predstierala, že je doktorka a o svojom maloletom synovi tvrdila, že trpí posledným štádiom rakoviny a potrebuje preto nevyhnutnú zdravotnú starostlivosť a opiáty. Prokurátor porotcom na súde povedal, že Monika Burgettová presvedčila lekárov z detskej nemocnice v Cincinnati, že je doktorka, zatiaľ čo oni sa starali o jej trojročného syna. Doktor Robert Shapiro potvrdil, že sa žena stala súčasťou tímu zdravotníkov a jej synovi podávali oxykodón a metadón.

Žena tiež pre syna založila zbierku na webstránke GoFundMe, kde vyzbierala 40-tisíc dolárov (v prepočte zhruba 34-tisíc eur). Asistentka prokurátora Anne Flanaganová uviedla, že matka synovi oholila hlavu a obočie a takéto fotky použila na stránke zbierky.

Právnik obvinenej tvrdí, že jej syn trpel mnohými zdravotnými problémami pretože sa narodil predčasne a žena sa mu len snažila pomôcť. Uviedol tiež, že jej bývalý manžel študoval na lekárskej fakulte a ona sa v určitom momente stotožnila s myšlienkou, že je lekárka.Chlapca, ktorý má už päť rokov, minulý rok odobrali zo starostlivosti matky a od júna sa oňho stará otec.

 

Viac o téme: LekárkaRakovinaUSACincinnati
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu