Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

PRÁVE TERAZ Dráma v centre Londýna: Autobus vpálil do obchodu na rušnej ulici

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Twitter)

LONDÝN – K vážnej nehode obľúbeného dvojposchodového autobusu došlo v centre hlavného mesta Veľkej Británie. Nešťastie si vyžiadalo zranených. Na mieste zasahuje niekoľko záchranárov. Niektorí cestujúci zostali zakliesnených vo vozidle.

K vážnej dopravnej nehode došlo okolo siedmej hodiny miestneho času, kedy bola kontaktovaná polícia. Obľúbený dvojpodlažný červený autobus z doposiaľ nezistených príčin zišiel z cesty a prešiel obchodom. Nešťastie sa odohralo na jednej z londýnskych rušných ulíc, Lavender Hill.

Na mieste okrem polície zasahovalo aj niekoľko záchranárov. Pri nehode došlo k zraneniu viacerých cestujúcich vrátane vodiča. Ten bol spolu s ďalšími dvomi osobami prevezení do nemocnice. V autobuse zostali zakliesnení ďalší ľudia, ktorých ako informovali britské média, sa snažia hasiči vystrihnúť a dostať do bezpečia. "Na hornom poschodí autobusu sú uväznené dve ženy, hasiči sa snažia ich vyslobodiť. Cestujúce sú pri vedomí a dýchajú," hovorca hasičov. 

PRÁVE TERAZ Dráma v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter)

PRÁVE TERAZ Dráma v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Autobus, ktorý skončil na chodníku rozbil časť kuchynského dizajnového štúdia. Celú ulicu polícia okamžite uzavrela. Jeden z cestujúcich sa vyjadril pre média, že sedel na hornom poschodí úplne vzadu a to ho zachránilo. "Ako náhle autobus zastavil, ozýval sa krik. Všimol som si, že vpredu na pravej strane bola pani, ktorá prosila o pomoc. Bolo tam veľa krvi," opísal nešťastie cestujúci. 

Pri nešťastí nevyhasol žiadny život. Podľa médií nikto zo zranených cestujúcich neutrpel zranenia ohrozujúce život.  

Viac o téme: NehodaAutobusNešťastieLondýn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu