Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Manžel zastrelil ženu (†39) pri sexe s milencom (†35): Brutálne FOTO! Dráma ako z hororu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

ATLANTICO - Podvedený manžel bol obvinený z vraždy po tom, ako prichytil svoju nahú manželku a jej milenca pri sexe. Juan Carlos Garcia (42) sa mal priznať k zastreleniu Sandry Castellanosovej (†39) a jej priateľa Noeho Gomeza (†35) v ich rodinnom dome v meste Atlantico v Kolumbii.

Jevgenij (†22) a Jana (†22) si užívali sex v aute: Ich vášnivé pohyby sa im stali osudnými

Člen bezpečnostnej služby poňal podozrenie, že ho manželka podvádza, zatiaľ čo on v noci pracuje, a tak si naplánoval, že ju prekvapí priamo pri čine, uviedla polícia pre miestne médiá. Predstieral, že ide na zmenu tak ako zvyčajne, čo však nebola pravda.

4. augusta okolo deviatej večer zavolal svojej žene a opýtal sa, či sú v poriadku ich tri deti, ktoré spali v dome. O niečo neskôr vtrhol dnu, vytiahol zbraň a nahých milencov zastrelil.

Polícia páchateľa zatkla a hoci sa podľa nej priznal k svojim zločinom, netrpel žiadnymi výčitkami svedomia. "Bola mi neverná a poškvrnila moju česť muža. Jediné, čo som urobil, bolo, že som odstránil ženu, ktorá mi zničila život," mal povedať dôstojníkom podľa portálu pulzo.com.

"O 21:05 hod. Juan Carlos Garcia volal svojej žene, aby sa opýtal na svoje tri deti, telefón zdvihla a povedala mu, že išli spať skôr, pretože musia ísť do školy. Juan Carlos Garcia prichytil svoju manželku pri sexe s milencom. Plný hnevu oboch zabil. Sám sa vydal do rúk polície a povedal, že neľutuje, čo urobil," informovala polícia, ktorá udalosť označila za strašný zločin z vášne.

Garcia sa momentálne nachádza vo väzbe, bude čeliť obvineniu z vraždy a súdnemu pojednávaniu. Deti dostanú do starostlivosti príbuzní.

Viac o téme: SexStreľbaSmrťManželkaMilenec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu