Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Obludné činy kanibala: Američan svoje obete zavraždil, ugriloval a predával ako pochúťku

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: reddit.com)

BALTIMORE - Ohavné správanie obézneho Američana nenechá chladným snáď nikoho. Po tom, ako ho opustila žena sa zosypal a stala sa z neho vraždiaca beštia. Keď sa ho podarilo konečne chytiť, priznal sa k vraždám a ku konzumácií mäsa svojich obetí. Kanibal bol uväznený na dvojnásobné doživotie.

Joseph Roy Metheny žil zdá sa normálnym životom. Zlom prišiel, keď sa jeho manželka dostala ku drogám a začala byť závislá od kokaínu. Vyvrcholilo to, keď zobrala ich spoločného šesťročného syna a utiekla. Metheny situáciu nezvládol a začal pachtiť po krvi. Stal sa z neho brutálny vrah a jeho prvými obeťami boli dve ženy. Kathy Spicerovú zabil keď mala iba 23 rokov a Cathy Ann Magazinerovú v jej 39 rokoch.

Odsúdenie na doživotie

Vraha sa podarilo chytiť, usvedčiť a poslať do väzenia. Zo strany súdu prišla žiadosť o trest smrti a Metheny k nemu nakoniec aj bol odsúdený. V prípade vraha ale prišlo k zvratu a rozsudok sa zmenil na dvojnásobný doživotný trest bez možnosti prepustenia. Vo väzení sa netajil tým, že pod miestnym mostom zabil a rozsekal dvoch bezdomovcov. Z tohto priznania vzišlo obvinenie, ktoré bolo pre nedostatok dôkazov nakoniec stiahnuté.

Obludné činy kanibala: Američan
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: reddit.com)

Príbeh brutálneho vraha pokračuje. Obvinenia voči jeho osobe stále neskončili. Jeho výpovede neprestávali. Z poslednej sa dvíha žalúdok a pripomína vymyslený horor. Metheny totiž tvrdil, že zavraždené ženy, Spicerovú a Magazinerovú rozsekal, ugriloval a následne predával v stánku pri ceste ako grilovanú pochúťku. "Ľudské mäso chutí veľmi podobne ako bravčové. Keď mäsa pomiešate, nikto nerozozná rozdiel. Nikdy jednoducho neviete, čo konzumujete, hahaha," vysmieval sa vrah a kanibal.

Ani toto priznanie sa však policajtom nepodarilo potvrdiť. Nič sa však nemení na tom, že sa dostal do väzenia a nikdy by sa z neho živý nevyšiel. Sám prosil o trest smrti, neúspešne. "Som ochotný zomrieť za to, čo som urobil," tvrdil vždy. Vlastná smrť ho nakoniec dobehla vo väzení. Príčiny sú doposiaľ neznáme a vyšetrujú sa.  

Viac o téme: KanibalVraždaVäzenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu