Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Opitý Nemec stratil nad sebou kontrolu: Bezdôvodne napadol dovolenkujúceho Čecha

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

HRÁDEK NAD NISOU - Polícia obvinila 44-ročného cudzinca z pokusu vraždy. V rekreačnom areáli Kristýna v Hrádku nad Nisou na Liberecku v silnej opitosti zaútočil na 27-ročného muža a spôsobil mu rozsiahle poranenia. Napadnutý muž nie je v ohrození života, Nemec je stíhaný väzobne. Hrozí mu 10 až 18 rokov väzenia. Informovala krajská hovorkyňa polície Vlasta Suchánková.

Incident sa stal v rekreačnom areáli neďaleko nemeckých hraníc v nedeľu po polnoci. "Cudzinec úplne bezdôvodne bez akéhokoľvek predošlého kontaktu alebo útoku, či už verbálneho alebo fyzického, napadol ostrým predmetom sedmadvacetiletého muža z Hrádku nad Nisou. Spôsobil mu rozsiahle poranenia v hornej polovici tela," uviedla Suchánková. Zraneného muža záchranná služba previezla do nemocnice v Liberci.

Policajti zadržali Nemca do 30 minút od napadnutia, pri dychovej skúške nadýchal bezmála tri promile. Motív činu podľa Suchánkovej zatiaľ nepoznajú. "Vyšetrovanie udalosti je na začiatku, vrchný komisár bude teraz vypočúvať dôležitých svedkov udalosti," dodala.

Viac o téme: Napadnutieútok Nemecko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu