Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

S deťmi si užívali populárnu pláž: Cestou do bufetu zle odbočili a prišli najhoršie chvíle života

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook)

RIO DE JANEIRO - Britská rodinka zažila na dovolenke v Brazílii atmosféru, ktorú by nechcel zažiť nikto. Kúpa vody sa zmenila na boj o holý život. Matka troch detí bola pri prestrelke zasiahnutá dvomi ranami. Nevinná žena musela podstúpiť operáciu. Strelci sú doposiaľ na úteku.

Britka Eloise Dixonová sa so svojou rodinkou vybrala na dovolenku do Brazílie. To, čo sa im na mieste stalo, by si nikto ani v najhoršom sne nepredstavoval. Predpokladá sa, že rodinka nechcene zablúdila a namiesto nevinnej kúpy vody sa priplietli do prestrelky. Polícia informovala, že rodina s troma deťmi cestovala obľúbeným letoviskom Angra dos Reis. Pravdepodobne zle odbočili a ocitli sa v jednej z chudobných štvrtí, ktorá je známa svojou kriminalitou.

S deťmi si užívali
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

K celému incidentu sa vyjadril aj šéf miestnej polície Bruno Gilaberte a prezradil, že sa rodina vybrala hľadať vodu a miestni obyvatelia ich poslali do oblasti, ktorá je známa svojou zvýšenou kriminalitou a pašovaním drog. Rodina sedela v aute, keď k ním podľa slov polície pristúpila skupina ozbrojených mužov. Opakovane vraj rodinu vyzývali, aby z auta vystúpili inak budú strieľať. "Došlo k nedorozumeniu, rodina bola niekoľkokrát vyzvaná, aby opustila priestor, keďže nerozumeli, pokračovali v ceste. Ozbrojenci zahájili paľbu," prezradil Gilaberte.

S deťmi si užívali
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Mamičku troch ratolestí zasiahli dva vystreli do brucha, deti a manžel vyšli z prestrelky bez zranení, no v šoku. Eloise bola okamžite z miesta nešťastia prevezená do nemocnice, kde podstúpila operáciu. Miestne média informovali aj o tom, že ženin stav je stabilizovaný, no viac prezradiť nevedeli. K nešťastiu sa vyjadril aj hovorca ministerstva zahraničia: "Sme v kontakte s brazílskymi  úradmi a miestnymi autoritami, riešime prípad streľby na občana britskej národnosti." Strelcom sa z miesta podarilo utiecť a polícia po nich neustále pátra. 

Viac o téme: TuristkaPostrelenieBrazíliaBritka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu