Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Hororový let z Atén! Cestujúci sa ocitli vo voľnom páde, toto by ste nechceli nikdy zažiť

Zobraziť galériu (4)

FILADELFIA - Iba 30 minút leteli, keď zrazu prišli obrovské turbulencie. Ľudia doslova lietali po palube. Také silné boli turbulencie. Až 10 cestujúcich kvôli tomu skončilo v nemocnici. Z incidentu sa objavilo už aj video.

Paluba obliata od džúsov, kávy a totálny neporiadok. To všetko spôsobila vážna turbulencia počas sobotňajšieho letu spoločnosti American Airlines z gréckych Atén do americkej Philadelphie. Až 3 pasažieri a 7 členovia posádky museli putovať po pristátí do nemocnice. Lietadlo dokonca niekoľko sekúnd zažilo voľný pád, informujú britské médiá.

VIDEO Spúšť na palube

Včera vyplávalo na povrch aj video, ktoré ukazuje, ako vyzerala paluba tesne po silnej turbulencii.

Hororový let z Atén!
Zobraziť galériu (4)

Tvrdý náraz prišiel pre cestujúcich práve vo chvíli, keď letušky rozdávali nápoje. Kapitán sa následne všetkým ospravedlňoval. Jeden člen posádky si pri náraze dokonca vykĺbil rameno. Jeden z cestujúcich si spomína na turbulenciu takto: "Zrazu sa začalo lietadlo triasť, následne sa prepadlo. Bábätká začali plakať, ľudia pred nami narazili o plafón," povedal svedok stanici AB 6.

Podľa tohto svedka ľudia ani nemali čas si zapnúť bezpečnostné pásy. Náraz prišiel veľmi rýchlo. Na záberoch je vidieť, ako je paluba pooblievaná od nápojov.

Hororový let z Atén!
Zobraziť galériu (4)

Viac o téme: LetTurbulencieAmerican AirlinesFiladelfia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu