Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Mama troch detí opísala peklo, ktoré prežila: Útok žraloka a sekundy hrôzy

Mama troch detí opísala desivé okamihy, ako ju napadol žralok Zobraziť galériu (3)
Mama troch detí opísala desivé okamihy, ako ju napadol žralok (Zdroj: Foto: YT/ABC News)

SAN ONOFRE BEACH - Doslova peklom na zemi si prešla Leanne Ericsonová. So svojím priateľom sa vybrala surfovať na pobrežie Kalifornie. Znenazdajky zacítila ukrutnú bolesť a stratila sa pod hladinou. Opísala desivé okamihy boja o život, pri ktorých čítaní tuhne krv v žilách.

Leanne bola na dovolenke spoločne s rodinou v San Onofre Beach v Kalifornii. V jeden slnečný deň išla surfovať so svojím priateľom Dustym Phillipsom. Zatiaľčo Dusty pokojne surfoval, ju napadol vo vode žralok. Zahryzol sa jej do nohy a stiahol pod hladinu. V zlomku sekundy pomyslela na svoje tri deti a vedela, ža sa jednoducho musí zachrániť. "Okamžite mi došlo, čo ma uhryzlo do nohy," opísala neskôr Leeanne v dokumente pre stanicu ABC News a pokračovala: "Spomínam si, že som myslela na deti. Môj mozog sa vypol a prešiel do bojového módu." 

VIDEO Mama troch detí
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: YT/ABC News)

Dusty opísal, že začul príšerný krik, no keď sa otočil, nikoho nevidel. "Nikdy v živote som taký krik nepočul. Proste uprostred výkriku zmizla. Ani voda sa nezvlnila. Pýtal som sa sám seba, kde do kelu je?" opísal priateľ Dusty.

Sekundy hrôzy

"Reflexívne som išla s rukami k jeho očiam a poriadne mu do nich zaryla prstami. Mala som pocit, akoby som tlačila na želé," opísala sekundy záchrany napadnutá žena. Žralok ju nakoniec, našťastie, nechal a odplával preč.

VIDEO Mama troch detí
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: YT/ABC News)

Leanneu dostali na breh. Bola celé sivá a nehýbala sa. Incident sa stal v apríli. V nemocnici prežila niekoľko dlhých týždňov. Podstúpila osem operácií. Lekárom sa podarilo nohu zachrániť a amputácia, aj keď o nej sprvu uvažovali, nebola potrebná. Po mesiacoch zotavovania sa musela znova naučiť chodiť.


Prečítajte si aj:

Hororový útok v populárnom turistickom letovisku: Dovolenkár vo vode takmer prišiel o ruku


Mama dvojičiek (4) a dcérky (11) prišla kvôli zraneniu o prácu a stala sa invalidnou. Účet za zdravotnú starostlivosť sa vyšplhal do tisícok dolárov, ktoré nemá z čoho uhradiť. Na sociálnych sieťach sa už rozbehla kamnaň, kde jej dobrí ľudia môžu prispieť. 

Viac o téme: Žralokútok Zahryznutie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu