Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sexi lovkyňa (†27) provokovala úlovkami: Prišli vyhrážky smrti, záhadne zomrela

Melania Capitan Zobraziť galériu (2)
Melania Capitan (Zdroj: profimedia.sk)

MADRID - Španielka Melania Capitan bola dobre známa blogerka a lovkyňa, ktorá mala množstvo priaznivcov. Pre zverejňovanie fotografií s úlovkami sa však našli aj takí, ktorí jej nevedeli prísť na meno. Mladej žene sa vyhrážali ochrancovia zvierat a ona tento tlak pravdepodobne nezvládla. Našli ju mŕtvu.

Leo (38) si na Havaji vybral strašidelnú smrť: Padal desiatky metrov do krátera sopky

Lovecký časopis Jara y Sedal informoval, že Melania, ktorá pochádzala z Katalánska a posledné tri roky žila v meste Huesca, si zrejme vzala život sama. Taktiež mala zanechať odkaz na rozlúčku adresovaný svojim priateľom.

Sexi lovkyňa (†27) provokovala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Jej kontroverzné príspevky, v ktorých napríklad vysvetľovala svoju loveckú taktiku, vyvolávali na internete búrlivé diskusie. Vo veľkom ju kritizovali najmä aktivisti za práva zvierat, čo pravdepodobne viedlo k ženinej samovražde.

Dokonca aj po smrti zaplavili jej profil na Facebooku správy, ktoré oslavovali jej odchod z tohto sveta. "Urobila si láskavosť ľudstvu! Pa Pa," napísal jeden z neprajníkov. "Vďakabohu, že sa zabila, jediná dobrá vec, ktorú v poslednom čase urobila," dodal ďalší. "Ahoj Mel! Urobila si službu prírode," odznelo na sociálnej sieti.

Viac o téme: SamovraždaPoľovníčkaMelania Capitan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu