Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Putin prezradil detaily zo súkromného života: Som len obyčajný človek

Vladimir Putin
Vladimir Putin (Zdroj: SITA/AP)

MOSKVA - Ruský prezident Vladimir Putin sa považuje za obyčajného človeka, ktorého práca však nie je taká, ako práca iných. Vyplýva to z jeho slov pri diskusii s mladými ľuďmi, ktorú v priamom prenose odvysielala ruská televízia NTV.

Najvyšší ruský predstaviteľ priznal, že prísne dodržuje každodenný režim, aby si zachoval čas aj na počúvanie hudby, športovanie a udržiavanie vzťahov s priateľmi.

"Žil som tak aj predtým, ako som sa stal prezidentom. Odvtedy sa zmenilo iba málo vecí s výnimkou niekoľkých osobitostí súvisiacich s prezidentským úradom," vyhlásil Putin.

"Rád čítam, predovšetkým historické romány, rád počúvam klasickú hudbu, diela Bacha, Beethovena, Mozarta," vyznal sa ruský prezident a naznačil, že najbližšou mu je snáď Mozartova tvorba.

Za tri hlavné hodnoty považuje Vladimir Putin "samotný život, lásku a slobodu". Ruský prezident sa pri stretnutí s mládežou priznal, že jeho pracovný deň končí tak neskoro, že má už na mysli iba, ako sa čím skôr dostať do postele, a nie sledovanosť Instagramu. Aj keď zamestnanci úradu prezidenta využívajú podľa Putinových slov internet často, on osobne takmer nikdy.

Na otázku, či bude pokračovať v prezidentskej funkcii, hlava Ruskej federácie odpovedala, že sa ešte nerozhodla. Mám ešte čas do kampane, uvidíme, dodal prezident, o ktorého opätovnej kandidatúre takmer nikto nepochybuje.

Viac o téme: Vladimir Putin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu