Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tragédia na dovolenke v chorvátskom letovisku: Na Mira (†46) padol ťažký kus betónu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

OPATIJA - V chorvátskom letovisku Opatija v utorok zomrel štyridsaťšesťročný Čech po tom, čo na neho spadol 200 kg ťažký kus betónového zábradlia, ku ktorému si na hotelovom balkóne priviazal hojdaciu sieť. Polícia nešťastie vyšetruje ako nešťastnú náhodu. Informoval o tom dnes chorvátsky spravodajský web Jutarnji Vijesti.

Muž zomrel na následky početných zranení, ktoré utrpel po tom, čo na neho spadlo ťažké betónové zábradlie. Chorvátska polícia dnes uviedla, že išlo o nešťastnú náhodu a vylúčila, že by bol spáchaný trestný čin. Presné okolnosti nešťastia sa však stále vyšetrujú.

Vedenie hotela Belvedere v tlačovom vyhlásení Čecha viacmenej obvinilo z toho, že si smrť privodil vlastnou vinou. "Podľa zatiaľ dostupných informácií si hosť na balkóne uviazal improvizovanú hojdačku z povrazov a plátna, na ktorej mal v úmysle sa hojdať. Potom na hojdačku buď skočil, spadol, alebo niekto skočil na neho a z nejakého dôvodu bol tlak tak silný, že to strhlo betónové zábradlie balkóna, ktoré mu spadlo na hlavu. Muž bol na mieste mŕtvy, "uviedlo vedenie hotela.

Predchádzajúci návštevníci však na turistickom webe TripAdvisor nešetria kritikou ubytovacieho zariadenia. V niekoľkých recenziách sa snažia od kúpy pobytu odradiť ďalších hostí. Tvrdia, že zariadenie je v dezolátnom stave a je podivuhodné, že má vôbec povolenie fungovať. Podľa iných zdrojov je tohtoročná sezóna pre hotel posledný, pretože objekt sa vraj bude predávať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu