Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hrôzostrašné FOTO: Drastická pomsta milenke, žena (23) jej strčila do vagíny čili papričky

To musela byť strašná bolesť. Zobraziť galériu (2)
To musela byť strašná bolesť. (Zdroj: FB)

THAI NGUYEN - Ly Chanel (23) z Vietnamu údajne prichytila svojho manžela, ako ju podvádza v jednom z motelov. Namiesto toho, aby však zamerala svoj hnev na neho, rozhodla sa dať lekciu jeho milenke. Na sociálnej sieti sa objavili fotografie, ako spolu s kamarátkami drží ženu na posteli a do vagíny jej vkladá pálivé papričky. Ich zvyšky sú rozmazané po okolitej bielizni aj tele obete, ktorá sa zvíja v agónii.

Manželka prišla skôr domov: Polonahá milenka vyriešila problém strašidelným spôsobom

Ly, ktorá je v treťom mesiaci tehotenstva a čaká chlapca, začala svojho manžela Chiena Keoa (24) podozrievať po tom, čo sa opakovane vyparil na celé hodiny, a preto ho spolu so štyrmi kamarátkami sledovali v utorok popoludní do motela v provincii Thai Nguyen v severovýchodnom Vietname.

Zábery podľa miestnych médií ukazujú, ako si páchateľka obliekla latexové rukavice, zatiaľ čo jej pomocníčky držali údajnú milenku a vyzliekli jej spodnú bielizeň. Potom otvorili tašku s pálivými čili papričky a vtlačili ich obeti do vagíny, čím jej spôsobili obrovskú bolesť.

Hrôzostrašné FOTO: Drastická pomsta
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB)

Skupina pomstiteliek potom zverejnila snímky na internete a pýšila sa nevšedným trestom. Namiesto podpory, ale vyvolala zúrivú reakciu ľudí. Mnohí sa pýtali, prečo sa namiesto toho radšej  nezamerali na "milujúceho" manžela.

"Ženy môžu ľahko odpustiť, ale nikdy nezabudnú. Žiarlivosť je bolestivá. Teraz to bude vedieť aj ona. Sú ľudia, ktorí ma teraz nenávidia, ale taký je život, nemôžete sa páčiť všetkým," vysvetlila Ly.

Polícia uviedla, že od obete zatiaľ nedostala žiadnu sťažnosť, ale podľa prokurátora môže polícia vzniesť obvinenie aj bez nej. Advokátka Giang Hong Thanh z kancelárie okresného zastupiteľstva dodala, že je potrebné sympatizovať s psychickým rozpoložením manželky, avšak vkladanie čili papričiek do citlivej oblasti inej osoby a zverejnenie záznamu na internete je dôkazom ponižovania iných.

V prípade, ak papričky spôsobili žene poranenia pohlavných orgánov, môže sa na Ly Chanel vzťahovať článok trestného zákonníka a môže podliehať správnym sankciám, vrátane pokuty v prepočte vo výške 120 až 170 eur.

Viac o téme: MilenkaPomstaČili papričky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu