Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Otrasný prípad rodinnej drámy: Starší brat (19) dobodal bračeka (†8), lebo sa pohádali

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: polícia)

OPAVA - Prípadom smutnej rodinnej drámy sa zaoberajú českí kriminalisti. Obvinili mladíka z vraždy osemročného chlapčeka. Obaja boli nevlastní súrodenci a motívom zbesilého útoku mala byť hádka. Starší z bratov mal mladšieho dobodať.

Tragédia sa stala ešte cez víkend na Opavsku. Policajti už z vraždy obvinili 19-ročného mladíka a vyšetrovateľ spracoval podnet pre prokurátora na návrh na jeho vzatie do väzby. Sudca dnes obvineného vzal do väzby, kde bude čakať na svoj ďalší osud. Česká polícia ale vzhľadom na nízky vek obete k prípadu neposkytuje bližšie informácie. 

Motív otrasného činu

Podľa portálu tn.nova.cz, pre ktorý sa vyjadrili susedia, motívom mali byť nezhody medzi nevlastnými súrodencami. Starší z bratov mal chlapčeka dobodať. 


Prečítajte si aj:

Krvavá dráma v Tvrdošíne: Tehotná Jana (26) dobodala Mira (†42), skončila na psychiatrii


Rodina bola doteraz bezproblémová. Okrem 19-ročného syna majú aj o niekoľko rokov staršiu dcéru. O tom, že išlo o milujúcu rodinu svedčí aj fakt, že si rodičia adoptovali dievčatko s chlapčekom a práve na ňom sa mal mladík dopustiť hrdelného skutku. 

Čo sa presne v osudný deň stalo, nie je jasné. Isté je to, že privolaní záchranári už doráňanému chlapčekovi nedokázali pomôcť.  

Viac o téme: TragédiaSmrťBratia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu