Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Policajt napustil vaňu synčekovi (†1) a odišiel: Začal sa hádať s manželkou, prišlo k najhoršiemu

Raymond Licon Zobraziť galériu (5)
Raymond Licon

EL PASO - Rodina ročného chlapčeka prežíva najhoršie chvíle života. Malý anjelik sa utopil vo vani po tom, čo na neho zabudol vlastný otec, ktorý sa mal o svojho potomka postarať. Na smutnom prípade je zarážajúce, že nezodpovedný otec je policajt, ktorý mal dohľad nad bezpečnosťou v popise práce.

Policajta Raymonda Liconza (27) z amerického štátu Texas už obvinili zo zavinenia smrti svoj 11-mesačného synčeka Azraela. Nešťastie sa stalo, keď dal synčeka do vane, pustil vodu a na chvíľu si odskočil. Chlapčeka chcel pred spaním okúpať. Z chvíľky sa ale stali dlhé desiatky minút, ktoré pripravili dieťatko o život.

Policajt napustil vaňu synčekovi
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Ako neskôr nešťastný muž uviedol, zdržala ho hádka so svojou bývalou partnerkou, chlapčekovou mamou, s ktorou je v rozvodovom konaní. Komunikoval s ňou cez telefón, prrostredníctvom ktorého si vymieňali správy. Takto sa hádali približne pol hodinu. Po tom, čo skončili, policajt ešte niekomu zavolal a až po 45 minútach si spomenul na synčeka vo vani. Už bolo, žiaľ, neskoro.

Raymond Licon
Zobraziť galériu (5)
Raymond Licon  (Zdroj: Foto: Courtesy El Paso Police Department)

Dieťatko zomrelo

Vaňa sa napustila rýchlo, pričom bezmocnému dieťatku nemal kto pomôcť. Voda sa dokonca vyliala, zaplavila kúpeľnu a vytopila aj susedov. Keď policajt vošiel do kúpeľne, čakal ho najhorší pohľad v živote. Synčekovi začal okamžite poskytovať prvú pomoc, rovnako aj privolaní záchranári. Dieťatku už nebolo pomoci, v nemocnici zomrelo.    


Prečítajte si aj:

Tragédia v Bulharsku: Utopili sa dve turistky z Česka, telo dievčatka (†11) ešte nenašli!


Raymonda tragédia veľmi zasiahla a svoju vinu na synčekovej smrti priznal. Ako informuje elpasotimes.com, kolegovia ho zatkli a obvinili zo zabitia z nedbanlivosti. Následne ho zo služby prepustili. Súd stanovil kauciu 10 tisíc dolárov.  

 

Viac o téme: TragédiaNešťastieHádkaChlapček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu