Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kamery zachytili Putina, ako otvára dvere: Záhadné dievča v červenom, všetko je inak!

Vladimir Putin Zobraziť galériu (3)
Vladimir Putin (Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Vyzeralo to, ako veľké odhalenie. Jeden z najmocnejších mužov sveta, ruský prezident Vladimir Putin, ukázal po rozvode svoju novú milenku. Náhodné video malo zachytiť, ako vo svojej luxusnej limuzíne vyváža svoju novú partnerku.

Čierny Mercedes ML pred kláštorom na severe Ruska zastaví a vychádza z neho Putin. Následne otvára zadné dvere, aby ich po chvíli zavrel. Stačil moment, aby začali sa šíriť nové fámy o ruskom prezidentovi.

Kamery zachytili Putina, ako
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Viaceré britské médiá si všimli, že na zadnom sedadle sedí tajomná dáma v červenom.

Pozrite si video

Celé je to však inak. Vysvetlenie ponúkla ruská propagandistická štátna televízia RT. Krátky záber totiž neodhalí červené šaty, ale červenú tašku. Putin si teda ide dozadu vziať svoje sako, ale v aute sediaci mu pripomenie, že sako nesie ďalší Putinov spolupracovník. Hlava Ruska išla do kláštora navštíviť patriarchu Kirilla.

Putin sa rozviedol so svojou ženou Ľudmilou v apríli 2014. Spolu majú dve deti - dve dcéry Mária a Katerina. Čo je zaujímavé, obidve dcéry majú disponovať neuveriteľne obrovským bohatstvom. Pred dvomi rokmi sa zase špekulovalo, že Putinova milenka Alina Kabajevová porodila vo Švajčiarsku.

Viac o téme: Vladimir Putin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu