Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Tragická dovolenka v Thajsku: Podnikateľ (†70) sa usmieval do kamery, o chvíľu bol mŕtvy

Roger padal desiatky metrov. Zobraziť galériu (4)
Roger padal desiatky metrov. (Zdroj: YouTube)

PHUKET - Austrálsky podnikateľ zahynul v stredu počas parasailingu v Thajsku. Roger John Hussey, ktorého pri skúšaní miestnej atrakcie nakrúcala na pláži Kata Beach v Phukete jeho manželka, sa zrútil len chvíľu potom, čo sa vzniesol do vzduchu. Sedemdesiatročný muž padol na hladinu z výšky viac ako 30 metrov pred očami jeho ženy a desiatok zhrozených divákov.

Vera (†17) sa zabila na dovolenke v Španielsku: Za všetko môžu iba dve slová inštruktora

Záchranka odviezla Husseyho do neďalekej nemocnice v Patongu, ale krátko nato ho vyhlásili za mŕtveho. Obchodník z Perthu a jeho thajská manželka Budsabong Thongsangka trávili v Phukete dovolenku.

VIDEO Tragická dovolenka v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Roger John Hussey je známy podnikateľ, ktorého v roku 1993 vymenovali za predsedu najväčšej austrálskej asociácie stávkových kancelárií a hazardných hier, TAB. Predtým pracoval aj v medzinárodnom palivovom gigante Shell.

VIDEO Tragická dovolenka v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Podľa informácií na sociálnej sieti Hussey vyštudoval prestížnu Oxfordskú univerzitu, kde získal magisterský titul z oblasti ekonómie a politiky. Neskôr študoval aj na renomovanej Stanfordskej univerzite v Kalifornii v Spojených štátoch.

VIDEO Tragická dovolenka v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/ Rober Hussey)

Po Husseyho skone zatkli prevádzkovateľa lode Montiena Chandenga (45) a zamestnanca parasailingovej spoločnosti Rungroja Rakscheepa (38), ktorých obvinili z nedbalosti vedúcej k smrti. Poručík Suwisit Keereerak, námestník hlavného inšpektora karonskej policajnej stanice, povedal pre miestne médiá, že nehodu vyšetrujú.

Podľa výpovedí obvinených si mal Hussey náhodne vytiahnuť hák, čo viedlo k odopnutiu postroja a následnému pádu do mora. Dôstojníci uviedli, že mal na tele červené stopy, asi z toho, ako dopadol na hladinu. Telo poslali na pitvu, aby zistili, presnú príčinu smrti, ktorou môže byť utopenie aj pád.

Viac o téme: SmrťThajskoParasailingRoger Hussey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu