Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tragický návrat z Grécka: VIDEO Nehoda autobusu plného dovolenkárov! Jeden mŕtvy, 25 zranených

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: topky/fb)

FEKETIĆ - Cesta autobusom sa pre 50 pasažierov vracajúcich z dovolenky v Grécku skončila nešťastne. Ohrozených bolo aj 27 detí, ktorým sa našťastie nič vážne nestalo. Išlo o vozidlo s poľskými poznávacími značkami. Vážna nehoda si vyžiadala život jedného z vodičov. Na mieste zasahovalo niekoľko sanitiek.

Vážna dopravná nehoda sa odohrala počas návratu z dovolenky v Grécku smerom do Poľska. Autobus plný cestujúcich sa z neznámych dôvodov prevrátil na bok. Svedkovia tvrdia, že sa vraj na diaľnici nachádzal ostrý predmet, čomu nasvedčuje aj roztrhnutá pravá predná pneumatika. . K nešťastnej nehode došlo na ceste medzi Suboticou a Novým Sadom pri obci Feketić o 09.40 hodine.  

V poľskom autobuse sa nachádzalo 50 cestujúcich, z toho 27 detí vo veku 13 až 16 rokov. Na miesto okamžite dorazilo niekoľko sanitiek. Až 25 ľudí bolo prevezených do nemocnice, vrátane jedného vážne zraneného. Tragicky sa nehoda skončila pre jedného z troch šoférov, ktorý pri nehode zomrel. Túto informáciu potvrdilo aj poľské ministerstvo zahraničných vecí. "Obeťou je poľský šofér a medzi zranenými sú Poliaci."

Medzi zranenými osobami boli iba dospelí. Deti sú v poriadku pod dohľadom vedúceho. Nachádzajú sa na bezpečnom mieste a čakajú na prepravu do Poľska. Sanitky previezli zranených do nemocníc vo Vrbase, Novom Sade a Subotici.

Tragický návrat z Grécka:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Jovan Vignjevic )

Na miesto nehody dorazili sanitky z okolitých miest i niekoľko vozidiel z odboru pre mimoriadne situácie ministerstva vnútra. Na miesto nehody smeruje aj poľský konzul, ktorý je v neustálom kontakte s miestnymi orgánmi. Poškodený autobus mal podľa dostupných informácií dva roky a všetci traja šoféri boli vyškolení. 

Viac o téme: NehodaDovolenkaAutobusPoliaciGrécko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu