Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tehotná žena usporiadala párty: Veľký zvrat, do domu vtrhli ozbrojenci, budúca mamička prišla o dieťa

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

CINCINATTI - Jedna osoba prišla o život a ďalších osem utrpelo zranenia pri streľbe na okraji amerického mesta Cincinnati, kde dvaja ozbrojenci v noci na nedeľu vnikli do rodinného domu počas večierku, na ktorom tehotná žena oznamovala príbuzným a priateľom pohlavie očakávaného potomka. O incidente v oblasti Colerain Township informoval na nedeľňajšej tlačovej konferencii šéf miestnej polície Mark Denney.

V dôsledku streľby zomrela priamo na mieste 22-ročná žena pochádzajúca z amerického štátu Indiana. Medzi zranenými sú tri deti vo veku dva, šesť a osem rokov, ako aj budúca matka, na počesť ktorej sa konala uvedená párty. Podľa Denneyho zrejme nikto zo zranených nie je v ohrození života, tehotná žena, ktorá bola zasiahnutá do nohy, však prišla o svojho nenarodeného chlapčeka.

Ozbrojenci, ktorí strieľali na prítomných ľudí z pištolí, z domu následne ušli a nepodarilo sa ich identifikovať alebo zadržať. Rovnako nejasný je aj motív ich konania. Ďalšie podrobnosti súvisiace s vyšetrovaním polícia zatiaľ nezverejnila.

Viac o téme: BábätkoStreľbaCincinnati
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu