Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Muž (28) v Zlíne si chcel užiť sex s manželkou v kabínke: FOTO Evakuovali nákupné centrum

Evakuácia skončila po dvoch hodinách. Zobraziť galériu (4)
Evakuácia skončila po dvoch hodinách. (Zdroj: Polícia ČR)

ZLÍN - V sobotu krátko pred pol dvanástou prijala česká polícia telefonát od zamestnancov nákupného centra v Zlíne, ktorí objavili v jednej zo skúšobných kabínok podozrivý predmet. Na miesto boli okrem mužov zákona vyslaní aj hasiči a záchranári. Z dôvodu bezpečnosti evakuovali približne 300 návštevníkov a následne prišli na scénu pyrotechnici, ktorí urobili prehliadku podozrivej blikajúcej škatuľky. Našťastie nešlo o výbušný systém, ale o podomácky vyrobenú fotopascu. Polícii sa podarilo neskôr zistiť aj to, kto ju tam dal a z akého dôvodu. Ten je skutočne pikantný.

Inštruktor bol nadšením bez seba z adrenalínovej krásky: VIDEO nahého zoskoku

Policajti z obvodného oddelenia v Zlíne už v nedeľu poznali totožnosť muža, ktorý fotopascu do skúšobnej kabínky nainštaloval. Išlo o 28-ročného mladíka, ktorý sa k činu priznal.

Muž (28) v Zlíne
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Polícia ČR)

"Vo výpovedi uviedol, že v sobotu, asi hodinu pred oznámením o nájdení podozrivého predmetu, umiestnil do skúšobnej kabínky fotopascu za účelom natočenia hrátok v kabínke so svojou manželkou, ktorá mala do obchodného centra doraziť. Manželka však nakoniec prísť nemohla a dvadsaťosemročný muž fotopascu z kabínky zabudol odniesť. Keď sa chcel po ňu vrátiť, bola už na mieste polícia, hasiči a záchranná služba. Muž spanikáril a z miesta odišiel," informovala na stránke Týdeník policie hovorkyňa Lenka Javorková.

Muž (28) v Zlíne
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Polícia ČR)

Podľa nej sa doterajším vyšetrovaním nezistilo, že by sa muž dopustil nejakého protiprávneho konania, ale práca policajtov naďalej pokračuje. "Preverujeme pravdivosť výpovede dvadsaťosemročného muža a takisto prešetrujeme ďalšie okolnosti tohto prípadu. Vo fotopasci nebol uložený žiadny záznam ani fotografie, ale bude podrobená ďalšiemu odbornému skúmaniu," dodala policajná hovorkyňa.

Muž (28) v Zlíne
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Polícia ČR)

Aj keď mladík neskončí za mrežami, trestu rozhodne neunikne, aspoň teda tomu finančnému. Na krku má teraz platenie nákladov za výjazd policajtov, hasičov, záchrannej služby a tiež ušlý zisk obchodného reťazca a priľahlých obcí.

Viac o téme: FotopascaSkúšobná kabínka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu