Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Zverstvo muža zahaleného do burky: Oklamal chlapca (†11), znásilnil ho a zabil

Podozrivý muž Zobraziť galériu (2)
Podozrivý muž (Zdroj: Abu Dhabi Police)

ABU DHABI - Azan Majid Janjua mal iba 11 rokov, no jeho mladý život vyhasol rukou násilníka. Stratil sa pred dvomi týždňami po tom, čo odišiel z mešity v Abu Dhabi. Zlákal ho vrah, ktorý sa prezliekol za ženu, aby dostal chlapca na strechu budovy, pretože vedel, že by nenasledoval muža bez toho, aby si vypýtal povolenie od svojich rodičov.

Migrant znásilnil ženu len 11 dní po príchode do Británie: Predtým ho pustili z väzenia v Rumunsku

Zábery z bezpečnostnej kamery ukazujú podozrivého muža v burke, ktorý drží v ruke kabelku a ide do výťahu s malým chlapcom. Polícia sa domnieva, že vrah je pakistanský prisťahovalec, ktorý vzal Azana na strechu bytového domu, kde ho potom znásilnil a uškrtil.

VIDEO Zverstvo muža zahaleného
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Abu Dhabi Police)

Generálmajor Maktoum Al Sharifi z polície v Abu Dhabi sa pre Gulf News vyjadril, že sa prezliekol za ženu, pretože vedel, že by s ním školák nešiel bez povolenia rodičov. Azanovo polonahé telo našli na druhý deň ráno technici, ktorí prišli opraviť klimatizáciu.

Azanov otec Majid Janjua (38) uviedol, že bol pôst a jeho syn išiel do mešity, kde sa mal modliť, no potom zmizol. "Bol som šokovaný zistením, že technici, ktorí išli na strechu nášho domu, aby skontrolovali nefunkčnú chladiacu jednotku, našli jeho telo okolo 10. hodiny. Bol polonahý," dodal zdrvený otec.

Podozrivého zatkli menej ako 48 hodín po objavení tela a detektívi tvrdia, že sa priznal. Azanovi rodičia, pôvodom Pakistanec a Ruska, muža údajne poznajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu