Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Matka varuje rodičov pred dovolenkou na Malorke! Rozochvená opísala pokus o únos dcérky z hotela

Blaise Deaconová s dcérkou Darcie. Zobraziť galériu (3)
Blaise Deaconová s dcérkou Darcie. (Zdroj: Facebook/Blaise Deacon)

PALMA DE MALLORCA - Pri spomienke na dovolenku na Malorke má Blaise Deaconová husiu kožu. Jej dcérku sa totiž pokúsili uniesť priamo z priestoru hotela! Vystrašená matka teraz rodičov varovala, aby svoje deti počas rekreácie v španielskych destináciách nespúšťali z očí.

Udalosť sa podľa výpovede mamy odohrala pred HYB Eurocalas hotelom v Cales de Mallorca. Neznáma únoskyňa sa zamerala na jej 23-mesačnú dcérku Darcie, ale matka zločinecké plány prekazila. Vydesená Blaise Deaconová svoj zážitok opísala na Facebooku, aby ostatných rodičov upozornila na riziko, ktoré dovolenkári podceňujú.

Najzáhadnejší prípad zmiznutého dievčatka stále žije: Kam sa podela Maddie McCannová?

„Na druhý deň dovolenky sa nám stalo to najhoršie, čo mohlo,“ vyjadrila svoje pocity zhrozená matka. K dieťaťu podišla v doobedňajších hodinách akási žena práve v momente, keď partner Britky odchádzal na toaletu. Cudzia žena sa dieťa snažila objať s tým, že ho vezme na ruky. Blaise však dcéru nepustila z rúk a aj jej sestra, ktorá bola svedkom udalosti, dôrazne odmietla ženinu snahu. Všetko sa odohralo v priestoroch hotela.

Matka varuje rodičov pred
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Blaise Deacon)

Pred hotelom už čakalo naštartované auto

Keď si žena uvedomila, že dieťa nedostane, pustila ho a utekala preč. Matka únoskyňu začala prenasledovať, ale tá nastúpila do auta čakajúceho pred hotelom a viac ju nevidela. Svedkovia incidentu potvrdili, že k pokusu o únos došlo v čase, keď sa dievčatko rozplakalo. Únoskyňa sa zrejme chcela tváriť, že dieťa utíši a nervozitu rodičov považovala za príležitosť konať. Matka Darcie si spočiatku myslela, že ide o zamestnankyňu hotela, ale jej sestre sa žena zdala byť zvláštna.

Po desivej skúsenosti Britka navštívila aj políciu, kde podľa britských médií strávila dve hodiny - mužom zákona dôsledne opísala všetky detaily incidentu. „Do hotelov môže vstúpiť ktokoľvek. Buďte skutočne ostražití,“ upozornila rozrušená matka na Facebooku ostatných dovolenkujúcich rodičov. 

Matka varuje rodičov pred
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Blaise Deacon)

Viac o téme: DovolenkaHotelúnosMalorka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu