Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najhorší prípad krkavčej matky! Detičky (†1,†2) nechala v aute a išla žúrovať, tragický koniec

Amanda Hawkinsová Zobraziť galériu (4)
Amanda Hawkinsová (Zdroj: Bexar County Sheriff's Office, FB)

SAN ANTONIO - Tínedžerku obvinili zo smrti dvoch malých detí po tom, čo ich nechala samé v aute a odišla sa zabávať s priateľmi. Amanda Hawkinsová z Kerr County v štáte Texas v utorok ignorovala krik svojich malých dcérok, ktoré zavrela vo vozidle. Keď za nimi na druhý deň prišla, boli v bezvedomí a neskôr v nemocnici zomreli.

Najhoršie úmrtia v rozpálených autách: Policajti ukázali hrozivú TABUĽKU, smrť už pri 20 stupňoch!

Dievčatká Brynn Hawkinsová (1) a Addyson Overgard-Eddyová (2) bojovali v aute s 33-stupňovými horúčavami a boli ponechané bez vody, jedla či inej starostlivosti až 15 hodín.

Brynn Hawkinsová
Zobraziť galériu (4)
Brynn Hawkinsová  (Zdroj: Bexar County Sheriff's Office, FB)

Podľa televízie Fox29 navyše matka nezobrala svoje deti hneď do nemocnice, ale vyčkávala, pretože sa obávala obvinenia. Nakoniec ich do zdravotníckeho strediska predsa len zobrala, ale klamala, že upadli do bezvedomia po tom, čo si privoňali ku kvetom, ktoré mohli byť jedovaté.

Addyson Overgard-Eddyová
Zobraziť galériu (4)
Addyson Overgard-Eddyová  (Zdroj: Bexar County Sheriff's Office, FB)

Šerif Rusty Hierholzer uviedol, že ide o najstrašnejší prípad ohrozenia detí za 37 rokov, čo je v službe. Informoval, že Hawkinsová išla na večierok spolu so svojím 16-ročným priateľom, ktorý pár hodín prespal v aute, ale dievčatkám vôbec nepomohol a potom sa vrátil späť do domu. Podľa šerifa ktosi počul, ako deti plačú a povedal matke, aby ich vzala dnu, ale ona to neurobila.

Najhorší prípad krkavčej matky!
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Bexar County Sheriff's Office, FB)

Žene za smrť detí hrozia zatiaľ dva roky za mrežami, ak obvinenia nebudú prekvalifikované. Výška kaucie bola stanovená na 70-tisíc dolárov (cca 62-tisíc eur).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu