Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ariana Grande navštívila zranené fanúšičky v Manchestri: FOTO Prekvapenie im vyčarilo úsmevy

Ariana Grande
Ariana Grande (Zdroj: SITA/AP)

MANCHESTER - Popová speváčka Ariana Grande (23) prekvapila v piatok v manchesterskej detskej nemocnici svoje fanúšičky, zranené pri teroristickom útoku v Manchestri. Vyobjímala ich posteliach a fotografovala sa s nimi.

Speváčka sa vrátila do Británie v piatok, v nedeľu bude mať v Manchestri spoločne s priateľmi benefičný koncert. Výnos z neho pôjde do osobitného fondu, určeného na pomoc obetiam útoku a ich rodinám. Ariana Grande sa podelila o snímok zo svojej návštevy Kráľovskej manchesterskej detskej nemocnice so 107 miliónmi svojich stúpencov na Instagrame. Snímky z jej návštevy zverejnili na sociálnych sieťach aj ďalší. Na jednej z nich je speváčka so zdravotnými sestričkami, ktoré sa starajú o deti zranené pri útoku.

 

 

i love you

Příspěvek sdílený Ariana Grande (@arianagrande),

 

Peter Mann, ktorého 10-ročná dcéra Jaden utrpela pri útoku zlomeniny oboch nôh a zranili ju aj črepiny, zverejnil niekoľko fotografií speváčky a svojej dcéry na Facebooku: "Nikdy som nevidel Jaden takú šťastnú! Dokonca aj ja som plakal." Na benefičnom koncerte nazvanom One Love Manchester vystúpia spoločne s Arianou Grande skupiny či sóloví hudobníci a speváci ako Coldplay, Justin Bieber, Miley Cyrusová či Take That.

Pri útoku dňa 22. mája zomrelo pri odchode z Arianinho koncertu v Manchester Arena 22 ľudí a desiatky ďalších utrpeli zranenia, veľa z nich sú ešte deti alebo tínedžeri. Britská polícia dnes oznámila, že v súvislosti s útokom zatkla v Manchestri ďalšieho muža. Vo väzbe sa tak nachádza 11 podozrivých.

 

 

Viac o téme: ManchesterAriana Grande
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu