Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dedinčania zbadali v zemi niečo zvláštne: Začali kopať a... nikdy nič také hrozné nevideli

Warisara Klinjuová Zobraziť galériu (2)
Warisara Klinjuová (Zdroj: Facebook/Warisara Klinju )

KHON KAEN - Nič netušiacim farmárom sa naskytol desivý pohľad. Brutálne zavraždenú mladú ženu našli rozpolenú a zabalenú v čiernych vreciach na smeti. Polícia okamžite spustila pátranie po vrahovi. Obyvatelia sú z tragédie otrasení.

Warisara Klinjuová mala iba 23 rokov, keď bola brutálne zavraždená. Vrah sa na mladej žene poriadne vybúril. Jej telo našli náhodní okoloidúci farmári, ktorí ako informoval príslušník polície, začali na mieste nálezu kopať. To, čo sa im zjavilo pred očami by nechcel zažiť nik. Dve čierne igelitové vrecia, v ktorých bolo zabalené rozpolené telo Klinjuovej.

Dedinčania zbadali v zemi
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Warisara Klinju )

Na miesto okamžite prišla polícia a rozbehlo sa vyšetrovanie. Jeden z policajtov sa vyjadril, že verí, že vrah voči žene pociťoval nenávisť. "Verím, že išlo o osobnú pomstu. Naskytla sa príležitosť, tak ju zabil a rozrezal na dve časti."  Klinjuová pracovala v nočnom bare a podľa výpovedi išlo o usmievavú a zábavnú zamestnankyňu.

Anna na FOTO preletela za láskou pol sveta: Milostný trojuholník, v Amerike ju vrah kruto popravil

Mladá žena bola identifikovaná na základe výrazného tetovania na ľavej strane jej hrudníka. "Mŕtve dievča bolo zabité, brutálne rozpolené a vložené do vriec mimo miesta nálezu. Následne nato bolo autom prepravené a pochované." Očakáva sa, že vrahom je problémová osoba, najmä čo sa týka sexu a vzťahov. Polícia začala pátrať po beštii. Veľmi nápomocné by pri pátraní mohli byť testy DNA získané z tela mladej ženy.
 

Viac o téme: Mŕtva ženaThajsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu