Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Žena (26) zažila na letisku totálny horor: Kvôli týmto vetám v denníčku

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Molly Hill)

MELBOURNE - Nezávideniahodná nočná mora na celý život. Iba tak sa dá pomenovať to, čo zažila mladá žena po prílete do Spojených štátov. Vysnívaná dovolenka sa v priebehu pár minút zmenila na horor. Vypočúvanie, terorizovanie na imigračnom úrade a následne zatknutie.

Molly Hill je 26 – ročné dievča, ktoré si chcelo užiť svoju vysnívanú dovolenku na Havaji. Tú mala stráviť so svojim americkým priateľom Rossom. Radosť v priebehu chvíľky zničili colníci. Po príchode na letisko v Honolulu sa začalo peklo. Mladá žena si vybavila 88 dňové turistické víza a to sa pri kontrole nezdalo imigračnému úradníkovi. Okamžite sa začala dôsledná kontrola batožiny.

Imigračnému pracovníkovi sa dostal do rúk ženin denník. Zápisky v ňom zabezpečili Molly pobyt za mrežami. Dve slovné spojenia stačili na podozrenie z nelegálnej migrácie. "Boli presvedčení, že sa chcem nelegálne zabývať v USA. Prehľadali mi batožinu a našli môj diár, v ktorom boli poznámky ako "nápoj na rozlúčku" či "posledný deň v práci." To je pred dlhou dovolenkou normálne," priblížila situáciu Molly.

Žena (26) zažila na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Molly Hill)

Po tomto zistení začalo kompletné vyšetrenie. Vyzliekli ju, jej šaty odložili do škatule a musela sa podrobiť ponižujúcej telesnej prehliadke. Molly tvrdí, že s ňou zaobchádzali ako s väzňom a nakoniec musela stráviť noc vo väzení. "Bola som v putách a vo väzenskej uniforme poslaná za mreže. Veľmi som sa bála." Na druhý deň bola v putách odprevadená späť na letisko, kde musela prejsť cez všetkých dovolenkujúcich a zaplatiť si novú letenku do Sydney. "Nikdy som sa necítila tak ponížená."

Žena (26) zažila na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Molly Hill)

Vydesená a znechutená Molly túžila iba po jednom a to byť konečne doma. Vysnívaná dovolenka skončila absolútnym fiaskom a traumou pre mladú ženu. K celej  situácii vydalo stanovisko aj samotné letisko. Všetky tvrdenia Molly popreli a tvrdia, že kontrola prebehla s rešpektom a s absolútnou profesionalitou. 

Viac o téme: LetiskoHororKontrola USAImigračné
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu