Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Módna polícia v akcii: Kajínek naspäť do basy, drsný ODKAZ odborníčky...sú v tom aj prsia

Jíŕi Kajínek Zobraziť galériu (4)
Jíŕi Kajínek (Zdroj: profimedia.sk, Instagram)

BRATISLAVA - Prepustenie Kajínka postavilo celý národ na nohy. Odev, v ktorom po 23 rokoch vykročil do sveta sa nedalo prehliadnuť. Zelené tričko sa v priebehu niekoľkých minút stalo hitom. My sme sa na tento skvost opýtali tej najpovolanejšej osoby. Módna stylistka Andrea Ziegler si servítku pred ústa nedala.

Podľa slov Ziegler, Kajínek si farbu svojho trička vybral v trendy farbe. Avšak ako priznala, nebola to konkrétne pre neho šťastná voľba. Tak ako množstvo ľudí ani módnej stylistke sa nepozdáva odhalenie paží. "Je vidieť, že tam kde bol doteraz cvičil a možno mal k dispozícii aj doplnky výživy," skonštatovala Ziegler. Neprehliadnuteľná je aj veľkosť pŕs, ktoré napasované tričko ešte viac zvýrazňujú. Táto skutočnosť neunikla ani pozornému oku Ziegler a štipľavo to okomentovala. "Prsia, ktoré by mu mohla závidieť nejedna žena..."

FOTO Módna polícia v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimeda)

Nič sa nedá robiť, 23 rokov za mrežami sa podpísali aj pod módu Jířiho Kajínka. "Je evidentné, že vo väzení pobudol dlhšie, lebo to čo má na sebe je dosť retro." Ak by mala stylistka právomoc, tak by Kajínka v mene módnej polície zatkla zato, že sa okamžite po prepustení neprezliekol. "Za obtiahnuté zelené tielko, ktoré degraduje v tomto poňatí mužské telo. Za šušťáky, ktoré by mali ostať v šatníku, ak vôbec, ako pracovné oblečenie," jasne sa vyjadrila Ziegler. Vo väčšine prípadoch sa podarí módnemu stylistovi nájsť aspoň jeden svetlý bod. V tomto prípade sa však nenašlo nič začo by bol Kajínek pochválený. 

FOTO Módna polícia v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

FOTO Módna polícia v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: VrahJíři Kajínek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu