Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dievča (16) sa v obchode s kebabom len pýtalo na cestu domov: Nasledovala nočná mora

Rafiullah Hamidy a miesto, kde malo prísť k znásilneniu. Zobraziť galériu (3)
Rafiullah Hamidy a miesto, kde malo prísť k znásilneniu. (Zdroj: Kent Police, Google Street View)

LONDÝN - Stratená 16-ročná dievčina bola podľa anglickej prokuratúry opakovane znásilnená majiteľom obchodu s kebabom a jeho tromi kumpánmi v byte nad fastfoodom po tom, čo ich požiadala, aby jej ukázali cestu. Opitú tínedžerku mali obvinení odviesť do špinavej miestnosti v meste Ramsgate v grófstve Kent, kde ju pritlačili na matrac a sexuálne zneužili.

Migrant znásilnil ženu len 11 dní po príchode do Británie: Predtým ho pustili z väzenia v Rumunsku

Mladá Angličanka si vyšla v noci von s priateľmi, no prehnala to s alkoholom a nevedela nájsť cestu domov. Zašla preto po radu do fastfoodu. Podľa prokurátora Simona Taylora štyria obvinení - Tamin Rahani (37), Shershah Muslimyar (20), Rafiullah Hamidy (24) a tínedžer, ktorý nemôže byť z právneho hľadiska menovaný - využili jej opitosť, mladosť a zraniteľnosť a "zabavili" sa na jej účet.

Rafiullah Hamidy
Zobraziť galériu (3)
Rafiullah Hamidy  (Zdroj: Kent Police, Google Street View)

Podľa Taylora vzali dievčinu do Rahaniho bytu nad kebabom a tam ju viackrát znásilnili. "Kvôli opitosti a traume z toho, čo sa stalo, nevedela poskytnúť žiadne presné detaily. Ocitla sa v miestnosti na druhom poschodí nad fastfoodom. V špinavej izbe na matraci pohodenom na podlahe mali s tínedžerkou muži sex. Tvrdí, že bez jej súhlasu," uviedol prokurátor pre MailOnline.

Dievča (16) sa v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Kent Police, Google Street View)

Po útoku ju mal jeden z mužov "odprevadiť" z domu a nechal ju napospas osudu potulovať sa ulicami. Utrápené a plačúce dievča našla žena, ktorá sa vracala domov a ponúkla jej pomoc. Štvorica obvinenia zo znásilnenia odmieta. Súdne pojednávanie pokračuje.

Viac o téme: Znásilnenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu