Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Politická relácia sa zmenila na tretiu cenovú: VIDEO Poliak oľutoval urážku ruskej minulosti

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Stačila jedna veta a strhla sa poriadna mela. Poliak v ruskej televíznej šou si nedával servítku pred ústa a dopustil sa urážky, ktorú Rus nemohol prekúsnuť. Čo povedal? Urazil pýchu ruskej minulosti. Celý incident zachytili kamery a video sa okamžite začalo šíriť.

Sloboda slova má aj svoje negatíva. Musíte si dobre dávať pozor na to, čo poviete. Najmä v ruskej televízii s domácim publikom. Na svojej koži pocítil zlosť Rusov poľský novinár Tomasz Maciejczuk. Debata sa týkala druhej svetovej vojny a Ruska v nej. Keď prišla reč na oslobodenie ruskou Červenou armádou, Maciejczuk nazval Rusov starých rodičov novinára portálu PolitRussia Ruslana Ostaška "červenými fašistami". Potom sa začali diať veci.

Maciejczuk s mikrofónom v ruke napáda starých rodičov Rusa
Zobraziť galériu (4)
Maciejczuk s mikrofónom v ruke napáda starých rodičov Rusa  (Zdroj: YouTube)

Ostaško, ktorý práve niečo hovoril, sa pri poznámke Poliaka, ktorý mu skočil do reči, neudržal. Vstal a šiel si to vybaviť ručne-stručne. Jeho rýchla chôdza naznačovala, že nepôjde iba o debatu. Ako náhle sa dostal k Maciejczukovi, vrazil mu päsťou do tváre.

Politická relácia sa zmenila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Poliak sa Rusovi bránil a tak sa strhla mela, do ktorej sa zapojili aj ďalší ľudia, pravdepodobne z televízneho štábu. Dvojica v "objatí" pokračovala aj naďalej. No po chvíli to skončilo. Búrlivé nakrúcanie tak malo naozaj nečakaný priebeh.

Politická relácia sa zmenila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Pozrite si celý incident na videu

Maciejczuk takto vyprovokoval Rusov už aj v minulosti. V televíznej debate v novembri minulého roka sa dostal tiež do fyzicky potýčky, keď vulgárne urazil Rusko.

Dvaja kohúti pokračovali v naťahovaní sa aj ďalej
Zobraziť galériu (4)
Dvaja kohúti pokračovali v naťahovaní sa aj ďalej  (Zdroj: YouTube)

Viac o téme: FašistiRuskoTomasz Maciejczuk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu