Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zverstvo troch chlapov poznačilo mladý život: Míšu (18) celú noc znásilňovali, teraz prehovorila

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

JIHLAVA – Medzi najhoršie nočné mory pre ženy určite patrí strach zo znásilnenia. Iba pri pomyslení na tento horor naskakujú zimomriavky. Mladá iba 18 – ročná Míša si týmto peklom prešla. Pred polrokom ju znásilnili traja chlapi, teraz o utrpení prvýkrát prehovorila.

Míša mala prežiť pekné rande so svojim priateľom. Miesto toho bola násilím zavezená 200 km ďaleko a držaná v karavane. Tam sa udialo peklo, ktoré mladej slečne spôsobilo traumu na celý život. Má iba 18 rokov a prežila si tú najobávanejšiu ženskú nočnú moru.

Pred pol rokom, konkrétne v auguste minulého roka bola mladá žena unesená zo zástavky v Jihlavsku. Tam čakala už na spomínaného priateľa, ktorého sa žiaľ nedočkala. Na mieste, kde dievča stálo bola nájdená topánka a slúchadlá. Predpokladalo sa, že veci stratila po tom, čo ju traja muži vtiahli do karavanu a odviezli preč.  

Zverstvo troch chlapov poznačilo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: indiatvnews.com)

Medzi únoscami je podľa medializovaných informácií otec (53) so synom (30) a ich ďalší príbuzní. Po tom, ako dorazili s dievčaťom do kempu Lučina začala hororová noc. Celú noc bola Míša mužmi znásilňovaná. Utiecť sa jej podarilo až nad ránom. Okamžite zalarmovala políciu, ktorá agresorov bez čakania zatkla.

Silné slová znásilnenej Míši

Mladá žena aj po dlhých šiestich mesiacoch od hrôzy prežíva ťažké obdobie. Vážne následky ju neustále prenasledujú. Jej prvé vyjadrenie obsahuje pár slov. "Mám posttraumatický stresový syndróm, takže vôbec nechodím von. Skôr som sa uzavrela sama do seba a ako by som to vytesnila," vyjadrila sa pre televíziu Nova. O tom, čo sa presne v tú noc udialo ohovoriť odmietla.

Dievča (14) znásilňovalo 20 mužov, teraz je tehotné s priateľom (15)!

Traja násilníci skončili vo väzbe a v najbližšej dobe sa postavia pred súd. Mužom hrozí až 12 rokov za mrežami. Dotyční nie sú žiadni nováčikovia. Zistilo sa, že majú pravdepodobne na svedomí ďalšie dva podobné pokusy. 

Viac o téme: DievčaZnásilnenieSpoveďČeská republika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu