Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Katarína (†31) záhadne zmizla: Jasnovidec vyslovil desivú predtuchu, o pár hodín sa naplnila

Jasnovidec Krzysztof Jackowski
Jasnovidec Krzysztof Jackowski (Zdroj: Fakt24)

STARY KRASZEW - Po Kataríne z Poľska sa zľahla zem. Rodine nenechala žiadnu správu a na jej správaní nebolo pred zmiznutím nič zvláštne. S hľadaním stratenej ženy sa rodine pokúsil pomôcť jasnovidec Krzysztof Jackowski. Hoci to znie neuveriteľne, s presnosťou opísal, čo sa hľadanej žene prihodilo.

Tridsaťjedenročná Katarína z obce Stary Kraszew sa stratila 14. apríla 2017. Naposledy ju v ten deň videli okolo 22. hodiny večer. Odišla z práce, nastúpila do auta, ale domov už neprišla. Znepokojená rodina preto zalarmovala políciu, informuje poľský portál Fakt.pl.

Jasnovidec vyslovil desivé proroctvo: Tretia svetová sa blíži, poznám presný dátum

Dni plynuli, ale po Kataríne nebolo stopy. Zúfalá rodina preto požiadala o pomoc jasnovidca. Devätnásteho apríla mal Krzysztof Jackowski víziu, v ktorej videl, ako šoférujúcej žene vbehlo pred auto do cesty nejaké zviera. Aby zabránila kolízii, silno stočila volant, ale auto skončilo v rieke. Jackowski dokázal na mape označiť miesto nehody a ihneď kontaktoval rodinu ženy.

Katarína (†31) záhadne zmizla:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Fakt24)

O deň neskôr sa ukázalo, že bola jasnovidcova vízia až mrazivo skutočná. Polícia dostala upozornenie, že sa v rieke nachádza nejaké auto. Polícia na miesto vyslala jednotky potápačov, ktorí v aute našli ženské telo. Predtucha jasnovidca bola neuveriteľne presná. Polícia musela rodine oznámiť smutnú správu – prípad Kataríninho zmiznutia je uzavretý.

Viac o téme: JasnovidecZáhada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu