Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pavla (42) nechala doma odkaz a viac sa nevrátila: Manžel (†44) skočil pod vlak, zanechali dve deti

Pavla Zálešáková Zobraziť galériu (2)
Pavla Zálešáková (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

HODONÍN - Smutný prípad rodinnej drámy riešia českí policajti. Pátrajú po Pavle Zálešákovej (42) z Hodonínska, ktorá bez slova odišla z domu a doteraz sa nikomu neozvala. Jej manžel podľa všetkého situáciu nezvládol a spáchal samovraždu. Ostali po nich dve spoločné deti.

Ľudia ženu naposledy videli v piatok 24. marca v mieste jej bydliska v malej obci pri meste Kyjov. "Doma nechala svoje dve deti a bez akýchkoľvek náznakov alebo indícií o svojom odchode zmizla. Doma len zanechala odkaz, že odchádza. Dôvod odchodu a miesto, kde sa môže zdržiavať, nie je známy," uviedol Zámečník.

Pavla (42) nechala doma
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

Deti ostali bez rodičov, manžel spáchal samovraždu

Niektoré médiá v stredu uviedli, že manžel ženy v nedeľu spáchal samovraždu. V stredu polícia informáciu nepotvrdila, dnes ale Zámečník povedal, že "manžel nezvestnej ženy skutočne v nedeľu večer spáchal samovraždu tým, že vstúpil do koľajiska pod prechádzajúci vlak." Doplnil, že o deti sa starajú rodinní príslušníci.

V stredu v obci aj v okolí po žene pátrali desiatky policajtov, do akcie bol nasadený aj vrtuľník. "Akcia nepriniesla žiadny pozitívny poznatok o pohybe či výskyte hľadanej ženy. Na dnes nie je takto rozsiahla akcia plánovaná, vykonávame technické šetrenie. Dokumentujeme všetky poznatky, ktoré sme získali a vyhodnocujeme ich," uviedol policajný hovorca.


Prečítajte si aj:

Rodinná dráma vo Zvolene: Natália (†18) vyskočila po hádke s mamou z okna


Polícia bude analyzovať poznatky z výpovedí miestnych obyvateľov. Priamo v bydlisku ženy sa podľa Zámečníka uskutočnila aj domová prehliadka, ani tá ale nepriniesla nič nové. Nezvestná žena je asi 165 centimetrov vysoká, strednej postavy, má plavé vlnité vlasy. Informácie o jej pohybe či pobyte polícia prijme na tiesňovej telefónnej linke 158.

 

 

Viac o téme: RodinaNešťastieDrámaHodonín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu