Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Vražda chlapčeka (†9) otriasla celým Nemeckom: Na svedomí ju má monštrum na FOTO

Macel Hesse Zobraziť galériu (2)
Macel Hesse (Zdroj: TASR /AP)

BOCHUM - Nemecká polícia pokračuje v zatiaľ neúspešnom pátraní po 19-ročnom Macelovi Hessem, ktorý sa na temnej strane internetu chválil vraždou deväťročného chlapca zo susedstva a zverejnil zábery šokujúce aj skúsených kriminalistov.

Hľadaný pravdepodobný páchateľ hrdelného zločinu z pondelkového večera, stúpenec bojových športov bol polícii doteraz neznámy. Vo svojom okolí bol známy ako skôr zdržanlivý tínedžer-čudák, ktorý často chodil v odevoch pripomínajúcich ozbrojené sily a podľa nepotvrdených informácií bol svojho času v škole terčom mobingu.

Minister vnútra spolkovej krajiny Severné Porýnie-Vestfálsko Ralf Jäger medzičasom apeloval na médiá a verejnosť, aby nešírili strašné zábery zločinu. Motív zločinu zatiaľ nie je známy. Jeho nožom ubodanú obeť našla polícia v pivničných priestoroch domu v Herne. Predchádzala tomu informácia, ktorú polícii poskytol iný užívateľ temnej strany internetu (Darknet).

Polícia varovala občanov pred snahou zadržať hľadaného mladíka na vlastnú päsť, a to napriek jeho "plachosti" a absencii sociálnych kontaktov. Ide o nebezpečného, možno aj ozbrojeného mladíka, zdôraznila, nevylučujúc ani jeho prípadnú samovraždu po dokonanom zločine.

Vrah Macel Hesse
Zobraziť galériu (2)
Vrah Macel Hesse  (Zdroj: TASR /AP)

Viac o téme: DieťaVraždaMacel Hesse
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu