Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mladíka (17) pohryzol pes: Rodina sa dočkala najhoršieho, zomrel, keď sa zrazu stalo niečo divné...

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

DILLÍ - Kumar Marewad údajne zomrel po tom, čo ho uhryzol túlavý pes a jeho telo zachvátila infekcia. Zúfalá rodina vystrojila pohreb, no zrazu cestou na cintorín sa udialo čosi nečakané. Mladík zrazu oživol.

Kráska (†28) snívala o kariére herečky: VIDEO Fatálne ju znetvorila obyčajná infekcia

Chlapec dostal po uhryznutí psom vysokú horúčku a jeho zdravotný stav sa po prevezení do nemocnice v indickej oblasti Dharwad ešte zhoršil. Lekári príbuzným povedali, aby sa pripravili na to najhoršie, pretože infekcia sa rozšírila po celom tele.

Kumara držali pri živote už len prístroje, takže rodina sa podľa Times of India rozhodla vziať ho domov, kde mal s ňou stráviť posledné okamihy. Nakoniec sa prestal hýbať aj dýchať a vyhlásili ho za mŕtveho.

Všetko bolo pripravené na pohreb. Dedinčania kráčali popri truhle, keď zrazu po dvoch kilometroch cesty otvoril chlapec oči, začal dýchať a hýbal rukami aj nohami. Tínedžera previezli opäť do nemocnice, kde ho napojili na ventilátor.

Lekári majú podozrenie, že trpí meningoencefalitídou spôsobenou v dôsledku pohryznutia. Rodičia stále dúfajú, že existuje šanca na záchranu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu