Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Luxusné auto McLaren zhorelo v plameňoch: Vodička z ohňa zachraňovala nákupy

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia.sk)

LINCOLN - Vodička spolu so svojím spolujazdcom mali poriadne šťastie. Vyviazli z horiaceho auta bez akéhokoľvek zranenia. To sa nedá povedať o luxusnom vozidle za tisíce eur. Najvtipnejším momentom tejto inak vážnej situácie je, že ženu zaujímali nákupy nachádzajúce sa vo vozidle.

K automobilovému nešťastiu prišlo pravdepodobne z technický príčin. Svedkom celého nešťastia bola Becky Gagenová spolu so svojim manželom Johnem a ich desaťročným synom v momente, kedy sa vybrali na spoločný obed. Situáciu opísala a priznala, že ostala v šoku. "Išli sme okolo úplnou náhodou," opísala Becky.

Luxusné vozidlo, ktorého cena sa šplhá na 260 000 eur sa ocitlo v plameňoch. Dvaja pasažieri, žena a muž mali obrovské šťastie, že z vozidla vyviazli bez zranení. Škody na aute sú obrovské. Podľa vyjadrení prítomných hasičov z vozidla nezostalo takmer nič. Oheň zničil celú karosériu.

FOTO Luxusné auto McLaren
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ako zázrakom vodička auta zachovala chladnú hlavu a uvedomila si, že hrozí explózia. Okamžite auto odstavila, vystúpila a upozornila rodinu stojacu vedľa, aby sa nepribližovali. 

Čo ale prišlo potom je absurdné. Žena si pravdepodobne spomenula na svoje nákupy, ktoré sa nachádzali vo vozidle. Riskovala život preto, aby zachránila svoje tašky. Toto konanie očarilo aj rodinku, ktorá celú situáciu sledovala. "Čo nás pobavilo, bol fakt, že jej prvá starosť bola, skontrolovať tašky s nákupom, ktoré stihla z vozidla vytiahnuť," poznamenala Becky. 

Viac o téme: AutoOheňNákupy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu