Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Poplach v nemocnici: Nahlásená streľba, polícia však nič neobjavila

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

HOUSTON - Polícia v americkom meste Houston zasahovala dnes v jednej z miestnych nemocníc, odkiaľ bola nahlásená streľba, po prehľadaní areálu však oznámila, že nenašla nijaké zranené osoby ani dôkazy o tom, že naozaj došlo k použitiu strelnej zbrane.

Miestom policajného zásahu bola Nemocnica Bena Tauba, ktorá je súčasťou rozsiahleho komplexu označovaného ako Texaské zdravotné stredisko. V nemocnici sa nachádza takmer 500 lôžok a jej úrazové centrum ošetrí každoročne viac ako 100.000 naliehavých prípadov.

Po nahlásení streľby popoludní miestneho času zasahovali v nemocničnom areáli desiatky príslušníkov špeciálneho policajného útvaru SWAT a ďalších policajtov. Na televíznych záberoch nakrútených z vrtuľníka bolo vidieť desiatky odchádzajúcich zamestnancov, pričom niektorí z nich sprevádzali pacientov, ktorých zrejme evakuovali pomocou mobilných lôžok či vozíkov. Policajný náčelník Art Acevedo uviedol, že po negatívnom výsledku prvej prehliadky začali príslušníci zasahujúcich jednotiek budovy prehľadávať ešte raz.

Viac o téme: NemocnicaStreľbaHouston
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu