Sobota30. marec 2024, meniny má Vieroslava, zajtra Benjamín

Česko rieši ďalší veľký rozchod: Expremiér Paroubek dostal kopačky, sexi mozog nestačil

Petra a Jíři Parubkovi Zobraziť galériu (2)
Petra a Jíři Parubkovi

PRAHA - Povráva sa, že manželia Jíři a Petra Paroubkovci prežívajú manželskú krízu. Podľa českého denníka Blesk sa mala manželka bývalého premiéra zo spoločného bývania odsťahovať. Nad presnou príčinou nezhôd visia otázniky. Nie je vylúčené, že zakročila bývalka.

Sú manželmi už desať rokov a ani vysoký vekový rozdiel ich neodradil. Zamilovaná Petra problém v 21 ročnom rozdiele nepociťovala a okomentovala to slovami, že je pre ňu dôležitý expremiérov sexy mozog. To ako sa zdá, pár dobehlo a špekuluje sa, že aj táto skutočnosť je príčinou ich dlhodobého problému. Nie je to však jediný háčik. Taktiež sa nevylučuje ani to, že Paroubek chcel opäť vstúpiť do politiky.

Bývalá manželka

Za krízou a Petriným odsťahovaním ale podľa zdroja, ktorý informácie Blesku poskytol, môže stáť aj bývala manželka Zuzana. Petre vraj malo vadiť, že sa jej manžel so svojou bývalou až moc zbližujú. Trávili spoločne aj rodinné dovolenky, čo by bol problém asi pre každú ženu. Samotná Petra sa k incidentu odmieta vyjadrovať. Podobne reagoval aj bývalý premiér, ktorý síce vyjadrenie vyriekol no zostal skúpi na slovo. "Vôbec to nebudem komentovať. V každej rodine niečo je, uvidíme ako to dopadne," uzavrel pre denník Paroubek.

Česko rieši ďalší veľký
Zobraziť galériu (2)

Je teda nejasné, či sa manželstvo, ktoré zapríčinilo rozvod vtedajšieho predsedu ČSSD s manželkou Zuzanou, skonči taktiež rozvodom alebo to dvojica ustojí. Paroubkov vzťah s tlmočníčkou Petrou vyšiel najavo v júni 2007, iba tri mesiace nato sa rozviedol a už v novembri sa druhýkrát oženil. Po dvoch rokoch spoločného života sa dvojici narodila dcérka Margita. Pre Paroubka to bolo druhé dieťa, po dospelom synovi Jířim. 

Viac o téme: KrízaParoubekPetra Paroubkova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu