Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Smrť pred očami kamarátov: Daniel (†18) vystrájal na moste, VIDEO posledných okamihov

Daniel Faustino Pinto Filho
Daniel Faustino Pinto Filho (Zdroj: profimedia.sk)

RIO DE JANEIRO - Telo mladého Brazílčana vytiahli z rieky 14 hodín po tom, čo spadol z mosta. Posledné okamihy pred zrútením sa a aj samotný pád zachytil na kameru jeden z jeho kamarátov.

Medička (†21) si myslela, že šňupe kokaín: Bolo to niečo iné a zabilo ju to

Daniel Faustino Pinto Filho sa zabil pri hre s kamarátmi na moste cez rieku Jamar v obci Itapua do Oeste, v brazílskom štáte Rondonia. Pokým dvaja chlapci zoskočili z rímsy na zem, tínedžer na nej zostal balansovať. Na videu vidno, ako k nemu v tej chvíli podišla žena, ktorej meno nezverejnili a údajne ho strčila do kolena. Mladík sa prevalil smerom dozadu a stratil sa z dohľadu kamery. Počuť už len zúfalý krik.

Daniela našli mŕtveho o 14  hodín neskôr hasiči. Podľa niektorých svedkov nevedel plávať a bol pod vplyvom alkoholu. Veliteľ záchrannej operácie podľa portálu mirror.co.uk uviedol, že telo sa nachádzalo v hlbokej časti rieky, niekoľko metrov od miesta, kde chlapec spadol. Dodal, že presnú príčinu smrti určí pitva, ale predpokladá sa, že došlo k utopeniu.

Nemenovaná žena, ktorá Daniela údajne postrčila, skončila na policajnej stanici. Pri výsluchu tvrdila, že Daniel žartoval o skoku z mosta a preto sa rozhodla naznačiť, že ho ide zhodiť, ale on sa uhol a spadol. Veliteľ dodal, že dvaja z chlapcových kamarátov sa za ním vrhli, ale nepodarilo sa im ho už zachrániť. Vyšetrovanie pokračuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu