Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Trumpova žena zachovala tradíciu kultového amerického štýlu: V belasých šatách pripomínala Kennedyovú

Zľava: Mike Pence, Melania Trump a Donald Trump Zobraziť galériu (4)
Zľava: Mike Pence, Melania Trump a Donald Trump (Zdroj: SITA)

WASHINGTON - Prvá dáma Spojených štátov Melania Trumpová si na dnešnú inauguráciu svojho manžela obliekla belasý kašmírový kabátik a šaty s falošným rolákom od značky Ralph Lauren, ktorá navrhovala aj viacero nohavicových kostýmov pre Hillary Clintonovú.

"Bolo pre nás dôležité zachovať a osláviť tradíciu vytvárania kultového amerického štýlu pre túto príležitosť," uviedla samotná módna spoločnosť. Melania mala vlasy jemne vyčesané dohora a jej outfit dopĺňali aj vysoké semišové rukavice taktiež v nebovo modrej farbe a rovnako sfarbené topánky na ihličkovom podpätku. 

Celkovým štýlom si Melania vyslúžila prirovnanie k svojej dávnejšej predchodkyni, bývalej prvej dáme a zároveň niekdajšej módnej ikone Jacqueline Kennedyovej-Onassisovej, ktorá si na inauguráciu svojho manžela Johna F. Kennedyho v roku 1961 obliekla bledomodré šaty s klobúkom bez striešky v rovnakej farbe.

Trumpova žena zachovala tradíciu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Ešte pred slávnostným ceremoniálom na Kapitole Trumpovcov privítali na rannom čaji v Bielom dome dosluhujúci prezident Barack Obama s manželkou Michelle, ktorá mala na sebe červenohnedé šaty s krátkym rukávom. 

Trumpova žena zachovala tradíciu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: SITA/AP)

Prvorodená dcéra nového prezidenta Ivanka Trumpová si na inauguráciu svojho otca obliekla biele šaty značky Oscar de la Renta, na ktoré si pripla malý odznak s americkou vlajkou. Biele šaty a dvojradový kabát zvolila aj Trumpova mladšia dcéra Tiffany. Trumpova niekdajšia demokratická súperka o prezidentský úrad Hillary Clintonová prišla taktiež v bielych šatách od Ralpha Laurena a vo farebne zladenom kabáte.

Trumpova žena zachovala tradíciu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto SITA/AP)

Celkom odlišný štýl si dnes zvolila Trumpova poradkyňa Kellyanne Conwayová, ktorá na inauguráciu dorazila v bielo-modro-červenom kabáte vo vojenskom štýle od módnej značky Gucci s gombíkmi v tvare mačacích hláv a na hlave mala červený klobúčik. Svoj odev ona sama opísala ako "Trumpvo revolučné oblečenie". Viacerí ho však prirovnávajú skôr k uniformám vojakov z baletu Luskáčik.

Viac o téme: Melania Trumpová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu