Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Učitelia sa spriahli s riaditeľom školy: Žiačke (12) urobili to najhnusnejšie zverstvo

Znásilnená dievčina Zobraziť galériu (2)
Znásilnená dievčina (Zdroj: profimedia.sk)

KAKO - Riaditeľ školy a ďalší traja učitelia sa na mentálne postihnutom 12-ročnom dievčati dopustili zverstva, aké si ani nedokážete predstaviť. Mama obete je učiteľkou telocviku v škole Rajkiya Madhya Vidyalaya v indickom meste Kako a z hroznej udalosti sa nevie spamätať.

Učiteľka telocviku vzala svoju 12-ročnú mentálne postihnutú dcéru do školy, pretože na ňu doma nemal kto dohliadať. Do školy síce nechodila ako žiačka, ale čakala tam na mamu, kým doučí. Moment, keď bolo dievča bez dozoru, využili traja chlipni učitelia na čele s riaditeľom a tínedžerku hromadne znásilnili.

Kauza v Česku: Turek (35) brutálne znásilnil dievčatá, pátrajú po jeho ďalších obetiach

Podľa indických médií stojí za znásilnením riaditeľ školy Aju Ahmed a ďalší traja učitelia - Mohammed Shaukat, Abdul Bari a A Rahman. Dievčina bola po útoku prevezená do nemocnice v kritickom stave s hrozbou vykrvácania.

„Je to moje jediné dieťa a nie je psychicky v poriadku. Keďže sa o ňu nemal kto postarať, vzala som ju do práce,“ povedala mama dievčaťa, ktorá je odhodlaná bojovať za spravodlivosť a požaduje, aby čin prešetrili najvyššie orgány.

Mama znásilnenej dievčiny
Zobraziť galériu (2)
Mama znásilnenej dievčiny  (Zdroj: profimedia.sk)

 

Viac o téme: ZnásilnenieRiaditeľ školyMentálne postihnutá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu