Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Horor trvajúci 12 rokov: Ženatý otec piatich detí znásilnil stovky malých dievčatiek

Podozrivý zvrhlík má päť vlastných detí. Zobraziť galériu (2)
Podozrivý zvrhlík má päť vlastných detí. (Zdroj: YouTube)

DILLÍ - Indická polícia zatkla 38-ročného muža, ktorý sa priznal k sexuálnemu zneužitiu stoviek maloletých dievčat od roku 2004. Zadržaný je ženatý krajčír, otec piatich detí, upozornila polícia v metropole Dillí.

Hrdinský čin otca v Nemecku: Dcéru (23) zachránil pred znásilnením sýrskym migrantom

Muž vyšetrovateľom povedal, že chodil ukájať svoje pedofilné chúťky raz týždenne. Vyberal si dievčatá vo veku zhruba od siedmich do desiatich rokov. "Odvádzal som ich do odlúčených priestorov. Neviem, prečo som to robil. Páčilo sa mi to," povedal. Na presný počet svojich obetí si vraj nepamätá, ale mali by ich byť stovky.

Polícia ho obvinila zo znásilnenia a zo zastrašovania svojich obetí, potom čo sa sťažovalo jedno z dievčatiek. Po hodinách skúmania záznamov z bezpečnostných kamier sa jej podarilo páchateľa identifikovať a zatknúť.

Horor trvajúci 12 rokov:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Sexuálne zneužívanie detí je podľa ochrancov ľudských práv v Indii pomerne rozšírené, ale je považované za tabu v konzervatívnej spoločnosti. Deti sú navyše obeťami predovšetkým svojich príbuzných, čo len zvyšuje strach zneužívaných sa so zločinom zveriť úradom.

Oficiálne bolo v roku 2015 spáchaných v Indii viac ako 94.000 trestných činov proti deťom, z toho takmer 40 percent prípadov tvorí sexuálne napadnutie, ako je znásilnenie alebo sexuálne obťažovanie.

Viac o téme: Znásilnenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu