Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dovolenka v Thajsku sa zmenila na najhoršiu nočnú moru: VIDEO Stačila hlúpa chyba, zničený život

Mladíkov čaká verejná hanba. Zobraziť galériu (2)
Mladíkov čaká verejná hanba. (Zdroj: Youtube/stickboynetwork )

KRABI - Ak budete mať v Thajsku chuť vyparatiť nejakú lotrovinu, radšej si to poriadne premyslite. Môžete totiž dopadnúť rovnako ako dvaja mladí talianski turisti, ktorým prišlo v podguráženom stave zábavné postŕhať vlajky spred obchodu v meste Krabi. Záznam z ich činu sa dostal cez víkend na internet a netrvalo dlho, už sedeli na polícii. Tam museli pred kamerami a fotoaparátmi povedať, ako ich previnenie mrzí a ospravedlniť sa.

Po zverejnení záberov z bezpečnostnej kamery, ktorá zachytila dvoch mladých cudzincov, ako strhávajú thajské vlajky, visiace pred predajňou s oblečením, bolo len otázkou času, než ich chytia, alebo sa radšej sami priznajú.

Nakoniec naozaj skončili na policajnej stanici a pred médiami sa hlboko ospravedlňovali za svoju hlúposť.

Mohlo by vás zaujať:
Cestovateľský FOTOtip: Je stará, pritom stále krásna a máme ju na skok, Praha!

Mená turistov vo veku 18 a 22 rokov neboli zverejnené, takže potupa je do značnej miery anonymná, čo však tiež nemusí trvať večne.

Dovolenka v Thajsku sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/stickboynetwork )

Mladíci na videu povedali, že im je veľmi ľúto, čo vykonali a ako veľmi milujú Thajsko. Teraz čelia obvineniu zo znesvätenia vlajky a spôsobenia škody na majetku. Ich trest nie je známy.

Podobne obišiel vlani v júli v Thajsku aj nadržaný párik, ktorý si doprial orálny sex v jednej z uličiek ostrova Phi Phi. Aj vtedy sa previnilci museli posadiť pred kameru a svoj čin verejne oľutovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu