Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Mŕtve telíčko dcéry niesol 13 km: Postoj nemocnice sa rovná odpornému hyenizmu

Gatiho Dhibar nesúc v náručí bezvládne telíčko svojej dcérky Zobraziť galériu (4)
Gatiho Dhibar nesúc v náručí bezvládne telíčko svojej dcérky (Zdroj: YouTube)

NAÍ DILLÍ - Šokujúce video zachytáva kráčajúceho muža, ktorý nesie bezvládne telíčko svojej malej dcérky. Dôvod, pre ktorý mala verejnosť možnosť zhotoviť tieto zábery sú smutné no zároveň poburujúce. Nemocnica, v ktorej dievčatko zomrelo totiž odmietla poskytnúť otcovi prevoz mŕtveho tela. Indovi tak nezostalo nič iné, ako svojho anjelika vziať do náručia a kilometre niesť.

Incident na videu sa odohral v indickom štáte Urísa. Pre naše zemepisné šírky nepochopiteľné no aj takéto osudy ľudí vo svete stretávajú. Ind Gatiho Dhibar svoju chorú dcérku nechal previezť do nemocnice v meste Angul za asistencie sanitky. Na mieste sa ale zistilo, že jej otec nie je poistený. Dievčatko v nemocnici z neuvedených dôvodov zomrelo a problém bol okamžite na svete.

VIDEO Mŕtve telíčko dcéry
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Otcovi nemocnica odmietla poskytnúť prevoz dcérkinho telíčka, keďže naň nemal nárok. Chudobnému Dhibarovi tak nezostalo nič iné, ako vziať bezvládne telíčko do náručia a niesť ho 13 kilometrov pešo. Cestou si muža s mŕtvym telom dievčatka prikrytého dekou natáčalo mnoho okoloidúcich. Smutné zábery zverejnili a tie okamžite obleteli svet.

VIDEO Mŕtve telíčko dcéry
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Možno aj zhnusenie, ktoré video v ľuďoch prebudilo prinútilo príslušné orgány začať jednať. "Niečo takéto je neprípustné. Osoby, ktoré sú za toto zodpovedné, boli z nemocnice okamžite prepustené," vyjadril sa k hyenizmu guvernér Urísy Anil Kumar Samal.

VIDEO Mŕtve telíčko dcéry
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Ako prípad dopadol a či bude mať nejakú dohru je neisté. Päťročné dievčatko sa vďaka svojmu otcovi a jeho sile dočkalo svojho pokoja. Usporiadaný pohreb bol veľmi skromný, určite však o to úprimnejší. 

Viac o téme: DieťaNemocnicaOtecSmrťDcéraNeúcta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu