Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ďalší vysoký predstaviteľ Ruska je mŕtvy: Záhadná smrť v byte pár hodín po atentáte

Telo Petra Polshikova bolo nájdené v jeho byte Zobraziť galériu (3)
Telo Petra Polshikova bolo nájdené v jeho byte (Zdroj: ren.tv )

MOSKVA - Pokojný predvianočný čas sa mení na nekončiacu tragédiu. Iba pár hodín po tom, ako bol spáchaný atentát na ruského veľvyslanca Andreja Karlova v Ankare, prišla ďalšia nešťastná správa. Vysoko postavený ruský diplomat Petr Polshikov je mŕtvy.

Ruskom otriasla ďalšia strata. Po pár hodinách od tragického usmrtenia Andreja Karlova, informovali ruské média o smrti vysoko postaveného ruského diplomata Petra Polshikova.

Vrah ruského veľvyslanca, policajt zo zásahovej jednotky: Nové detaily, FOTO zneškodnenia

Bezvládne telo bolo nájdené v jeho dome v hlavnom meste Ruska. Utrpel strelnú ranu do hlavy. Okolnosti streľby zostávajú nejasné. Polícia vyšetruje všetky možné teórie spojené s jeho smrťou. Na mieste činu boli nájdené dve prázdne nábojnice a zbraň. Tá bola objavená pod umývadlom v kúpeľni.

Ďalší vysoký predstaviteľ Ruska
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ren.tv )

Podľa dostupných informácií sa počas streľby v byte na Balaklavsky Prospekt nachádzala aj manželka mŕtveho diplomata, ktorá je podľa všetkého v poriadku.

Ďalší vysoký predstaviteľ Ruska
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ren.tv )

Polshikov pôsobil na oddelení ruského ministerstva zahraničia v Latinskej Ameriky. Niektoré správy však uvádzajú, že opustil ministerstvo zahraničných vecí. Nebolo ale jasné či pracoval pre akúkoľvek inú oblasť ruskej vlády. V minulosti tiež pôsobil na ruskom veľvyslanectve v Bolívii.

Viac o téme: SmrťVyšetrovanieRuskoPetr Polshikov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu